Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

En az dört vekil çıkaracağız

Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, ülkenin refaha kavuşması için MHP’nin mutlaka iktidara gelmesi gerektiğini ve bu nedenle de CHP’lilerden oy istediğini söyledi.

 En az dört vekil çıkaracağız
05 Ekim 2015 - 10:22
MHP’den yeniden birinci sıradan aday gösterilen Kocaeli, Milletvekili Saffet Sancaklı, beraberinde, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Azeri ve Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Kürşat Demir, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’ı ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundular.Sancaklı, AKP Hükümetinin devlet televizyonu ile yandaş medyayı kullanmak suretiyle halkı kandırdığını ifade ederek ‘’ tüm televizyonlar, siyasi programlarına beni çağırıp konuşma imkanı versin, inanın AKP’nin oyu yüzde yirmi beşe düşer’’ dedi.1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimlerde,  AKP ve MHP’nin alacağı oyların önemine de değinen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ‘’ MHP ve AKP’nin  birbirlerine karşı alacağı veya alamayacağı birer puan bile bu ülkenin kaderini değiştirecektir.’’ Şeklinde konuştu.
 
HEDEFLERİMİ HEP YÜKSEK TUTTUM
Kişilik olarak hedeflerini hep yüksek tuttuğunu da dile getiren Sancaklı, ‘’ küçük yaşlarda başladı bendeki bu hırs, hiç unutmuyorum daha 10 yaşındayken, dayımın çocuklarıyla Fenerbahçe-Galatasaray maçına gitmiştik. Hepimiz sahadaki o futbolcuların hayranıyız. Ben, dayımın çocuklarına dedim ki, ‘ bir gün gelecek ben de bu takımlarda oynayacağım…’ Ve, Allah bana bunu nasip etti, üç büyüklerin yanı sıra en tepeye kadar çıkarak Milli Takım’ın dahi kaptanlığına kadar ulaştım’’ dedi.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nda dahi hedefinin başkan olarak seçilmek olduğunu dile getiren Sancaklı, kendisi olmasa dahi, partisinden bir ismin er veya geç o makama geleceğine inandığını kaydetti.
 
BAHÇELİ DİK DURDU
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Haziran seçimlerinin ardından yaşanan süreçte ilkeli ve dik durduğuna da işaret eden Sancaklı, liderlik vasıflarında bulunması gereken ne var sa hepsinin Bahçeli’de mevcut olduğunu söyleyerek, ‘’ Sayın Bahçeli, yaşanan terör olaylarında soğuk kanlılığını koruyarak, ülkücülerin sokağa dökülmesinin önüne geçti. Bir başkası olsaydı, bunu yapamaz ve partililerine söz geçiremezdi. İşte ‘lider’ farklılığı buradan doğuyor. Eğer bunu yapmasaydı bugün bu ülke ne yazık ki kan gölüne döner hiç kimse de 1 Kasım seçimlerini göremezdi’’ dedi.
 
DÖRT MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ
Saffet Sancaklı, 1 Kasım seçimlerinde yapılacak  oylamanın ardından MHP’nin Kocaeli’den en az dört milletvekili çıkaracağına inandıklarını kaydederken, AKP’nin de 4 milletvekili ile bu yarışa ortak olacağını söyledi. 1 Kasım akşamı Türkiye’nin MHP’yle birlikte yepyeni bir döneme gireceğini hatırlatan Sancaklı güzel günlerin çok yakında olacağını bu nedenle de CHP’lilerden de oy beklediğini söyledi.