Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılar Odası Başkanı'nı yalancılıkla suçladı

Uzun yıllardan bu yana Darıca’da gayrimenkul danışmanı olarak hizmet veren Adem Kabül, Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Kocaeli Emlakçılar Odası’nın Başkanı Alpay Hacıoğlu’nun Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nı, dış kapının dış mandalı olarak gördüğünü ve bu bölgede yapılacak oluşumun Kocaeli’yi rahatsız ettiğini bildiği için sürekli geri vites yaptığını söyledi.

Emlakçılar Odası Başkanı'nı yalancılıkla suçladı
25 Aralık 2021 - 02:56
Daha önce de önemli iddialarda bulunarak yaptığı açıklamalarda Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu’nu yerden yere vuran Yönetim Kurulu Üyesi, Darıcalı gayrimenkul danışmanı Adem Kabül, Başkan Alpay Hacıoğlu’nun Kocaeli’deki bir gazeteye verdiği ropörtajda laf kalabalığı yaptığını belirterek şu şekilde konuştu ;  Soruyorum sana başkan, ama giydiğin pantolonun hatırına doğru cevap ver.. Yönetim Kurulu toplantısında ‘Gebze şubesini açtırmam ,şerh koyarım’ demedin mi?... Seçimlerde ‘Gebze’ye şube açacağım’ diye namus şeref sözünü sen vermedin mi ? 
Gebze Şubesini açtın mı, açmadın mı? Gebze şubesi açtıysan şu an şube nerede ? Gebze şubesinden hangi üye ne zaman, nasıl bir hizmet alabildi ? Seçimde vaad ettiğin gibi üyeler İzmit’e gelmeden her işini Gebze şubesinden halledebildimi ? Vaad ettiğin gibi Gebzeyi Kocaeli’nin arka bahçesi olmaktan kurtarabildin mi?. ‘ Ben işlerimi Gebze şubesinden hallettim’ diyen bir tane bile meslektaşım varsa lütfen söylesin ...

YÜREĞİN VARSA BU YALAN İDDİALARI BENİM YÜZÜME SÖYLE

Gebze bölgesinde Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 300 üyesi bulunduğunu ve bu üyelerin resmi işlemler için sürekli olarak İzmit’e gitmek zorunda kaldığını söyleyen Adem Kabül, yaptığı açıklamanın devamında başkan Alpay Hacıoğlu’na şu şekilde seslendi; ‘’ Gebze şubesini açmadıysan üyelerin oylarını almak icin neden yalan vaadlerle namus şeref sözü verdin ? Söz verirken şubede personel çalıştırma zorunluluğu sana süpriz mi oldu ? Madem şube resmi olarak açılamıyordu neden mamus şeref sözü verdin , neden başka şehirlerdeki oda başkanlarını davet edip sahte açılış yaptın ?
Gebze’ye şube açılmasına resmi izin vermeyen, ‘ usulüne uygun değildir ‘ diyen kişiyle şubenin açılış kurdalesini kesen aynı kişi degilmi ? 
Daha öncede uyardım seni Alpay, öyle yalan yanlış iddialarda bulunup beni ima edemezsin  ! Varsa yüreğin bu yalan iddalarını benim yüzüme söyle. Ama malesef hep politiksin, hep samimiyetten uzak , hep çıkarcı ,hep kıvrak !
Bir kere dürüst ol, lafı geveleme ,gerçekleri söyle.. ‘ Evet namus şeref sözü verdim fakat ağa babalarım müsade etmediği için geri vites yaptım’ de.... ‘Gebzede bu tarz bir oluşum Kocaeli’yi rahatsız etti, izin alamadım’ de..
Gebze, Darıca , Çayırova ve Dilovası, ‘dış kapının dış mandalı olarak kalacak’ de .. ‘.Önemli olan, ipi tutanların gönlünün hoş olması ‘ de ..
Bir kere de yürekli ol, adam gibi gerçekleri söyle !..


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum