Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılar, Darıca'da buluştu

Kocaeli Emlakçılar Odası, Darıca’daki üyelerini bir araya getirdi. Birliktelikte sektörün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Emlakçılar, Darıca'da buluştu
14 Mart 2023 - 10:22
Üyelerle diyalog içerisinde olmaya özen gösteren Kocaeli Emlakçılar Odası yönetimi, kentin batı yakasında üyelerle bir araya geldi. Darıca’da bir araya gelen meslektaşlar Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu başta olmak üzere Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak ve Gebze Ticaret Odası Komite Başkanı Önder Sarıtoprak ile buluştu. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahipliğindeki toplantıda bir yandan yemekler yenilip, sohbetler edilirken diğer yandan da sektörün sorunları dile getirildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Darıca
    1 yıl önce
    Emlakcilik diye bie esnaf olmamalı adam sahibinden ilan vermeye pisman ediyorlar me***iralık daire vetiyorsun ne kadar emlakci varsa ariyor dairenizi ben kiraya vereyim neden ben ***miyim ben verebilirim diyorum basliyoe em kum kiracidan ekstra 1 kira bedeli para istemeye zaten adam kiraci neyse ya ben emlakci ve galarici sistemine karsiyim devlet bu sektöründen cok iyi vergi talep etmesi lazim