Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlak Kulübü üyeleri, 'Boğaz Turu'nda doyasıya eğlendi

Emlak Kulübü Yönetimi, üyelerine yıl boyunca verdiği sektör odaklı  değişim ve gelişmelerle ilgili  eğitim seminerlerinin ardından, moral ve motivasyon amaçlı bir etkinliğe imza atarak, boğazda tekne turu düzenledi.

05 Temmuz 2024 - 10:47 - Güncelleme: 05 Temmuz 2024 - 10:58
Emlak Kulübü Yönetiminin, kuruluşundan bu yana üyelerine yönelik olarak  her yıl düzenlediği   ‘İstanbul Boğaz Turu Buluşmaları’nın üçüncüsü geçtiğimiz çarşamba gününün akşamı gerçekleşti.
Çengelköy İskelesi’nden saat 19.00’da kalkan görkemli bir tekneyle rehber eşliğinde başlayan boğaz turunda Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ katılımcılara hoşgeldin konuşması yaparak “Kulüp olarak her geçen gün büyüyoruz. Üyeler arasında işbirliği ve portföy paylaşımları ile güzel sonuçlar alıyoruz.Aynı zamanda, Birlik ve beraberliğimizi artıran bu tür etkinlikler ile üyelerimizin motivasyonlarının yükselmesini ve keyifli zamanlar geçirmesini amaçlıyoruz. Katılım yapan tüm üyelerimize ve misafirlerimize çok teşekkür eder, herkese keyifli bir akşam diliyorum “ dedi.

YENİ ÜYELERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Başkan Özdağ, konuşmasının ardından  Kulüne katılan 5 yeni üyenin  sertifikalarını  takdim etti.
Uzun zamandır boğazda emlakçılık yapan  ISTEB Koop. Başkanı , Bosforce Yönetici Ortağı Ulvi Özcan,  katılımcılara boğazdaki yalıların tarihini, hikayelerini anlattı, ilginç gördüğü olayları diğer konuklarla paylaştı ve yalı alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda görüşlerini aktardı.

KONUKLAR ARASINDA KOÜ.’NİN ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ DE VARDI

Aynı zamanda sosyal kulüp olma özelliğiyle de dikkatleri çeken Emlak Kulübü, üyelerinin birlik ve beraberliklerini pekiştirerek motivasyonlarının artmasını amaçlarken, çarşamba akşamı düzenlenen boğaz turu etkinliğinin konukları arasında Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Başak Balkır Gülen ile Emlak ve Emlak Yönetimi Başkanı Dr.Murat Bolat’ta katıldı.
Etkinlik, akşam yemeği ve ardından katılımcıların güzel vakit geçirdiği DJ performansla devam ederken tekne ile boğaz turu gece 23.00’da sona erdi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum