Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ekmeğe zam geldi!

Ekmeğe seçim öncesi alınan zam kararı bugün hayata geçiyor. 26 ay sonra yapılan zamla Kocaeli genelinde 250 gram ekmeğin fiyatı 1.25 TL oldu.

Ekmeğe zam geldi!
12 Kasım 2015 - 09:36

 

Ekmekte zamlı fiyat uygulaması bugünden itibaren tüm fırınlar ve Marketlerde başlıyor. 250 gram ekmeğin fiyatı yarından itibaren 1 TL 25 kuruş olarak satışa sunulacak. Ekmek fiyatlarıyla ilgili Fırıncılar Odası yetkilileri gazetemize açıklamalarda bulundu. Zamlı fiyat tarifesinin yarından  itibaren hayata geçeceğini ifade eden yetkililer, gramajında ise herhangi bir oynama yapılmayacağını açıkladı.

26 AY SONRA İLK ZAM

Ekmeğe yapılan zammın seçimlerden hemen sonra yapılması dikkati çekerken, bir çok kişi de bu duruma tepki gösterdi. Vatandaş zam için seçimin geçmesine tepki gösterirken, Fırıncılar Odası bu konuya da açıklık getirdi. Zam için seçimden çok önce başvuru yaptıklarını ifade eden yetkililer ancak Kocaeli’de faaliyet gösteren Fırıncılar Odası tarafından bekletildiğini ifade ettiler. Ekmeğe 26 aydır zam yapılmadığını ve 1 TL’den satışların devam ettiğini dile getiren Fırıncılar, zarar etmeye başladıklarını altını çizdiler. Yapılan zammın ihtiyaçtan hasıl olduğunu altını çize Fırıncılar, ekmeğin kalitesinin de aynı kalacağını söylediler.