Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ehlibeyt Vakfı kahvaltıda buluştu

Türkiye Caferi Ehlibeyt Vakfı Bayan Kuran kursu üyeleri önceki gün Kuştepe mesire alanında kahvaltıda buluştular. Geçtiğimiz günlerde Başbakanın barış sürecini desteklemek amacıyla Ak Parti'ye geçiş yapan İdris Demir, Caferi Ehlibeyt Vakfı bayan kuran kursuna kahvaltı verdi.

Ehlibeyt Vakfı kahvaltıda buluştu
24 Mayıs 2013 - 08:29
 Türkiye Caferi ehlibeyt vakfı bayan kuran kursundaki üyeleri önceki gün Kuştepe mesire alanında kahvaltıda buluştular. 
Geçtiğimiz günlerde başbakanın barış sürecini desteklemek amacıyla Ak partiye geçiş yapan İdris Demir Caferi ehlibeyt vakfı bayan kuran kursuna kahvaltı verdi. Kahvaltıya ise Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Nazmi Özmen, Caferi Ehlibeyt vakfı başkanı Yahya Kemal Utar, Yöneticileri Ali Rıza Utar ve Hasan Apaydın katıldılar. Yaklaşık 200 kişilik bir gruba kahvaltı veren İdris Demir bayan kuran kursu üyelerine barış süreci ile ilgili düşüncelerini aktardı.
 
Özmen de katıldı
Caferi ehlibeyt vakfı üyeleri Akparti ilçe başkanı Nazmi Özmen de kahvaltı programına teşviklerinden dolayı teşekkür ettiler. Kısa bir konuşma yapan Çayırova Ak Parti ilçe başkanı Nazmi Özmen bizim hepimiz bir çınarın dallarıyız çözüm sürecini destekliyoruz ve önemsiyoruz hayata geçirmek için gerekirse kapı, kapı dolaşacağız halkımıza önemini anlatacağız dedi. 
 
Demir, barış sürecine destek istedi
Kahvaltıda Ehlibeyt vakfı üyelerine konuşan İdris Demir düşüncelerini aktardı. Demir, Biz Barış sürecini desteklemek için ve hayata geçire bilmek için Türkiyenin ayağındaki son prangayı kırmak için her vatandaşımızın desteğini önemsiyoruz herkesin mesebi, meşrebi, milliyeti, memleketi ne olursa olsun barış sürecinde gerçekten yapıcı olmamız lazım sağduyulu olmamız lazım birlik ve dirlik içerisinde büyük Türkiye’yi hedef 2023 hedef 2053 hedef 2071’re ve projelerine taşımak için sayın başbakanımıza ve lideri bulunduğu Ak partiye cani gönülden destek vermemiz lazım sayın başbakanımızın başlatmış olduğu barış sürecini toplumumuza doğru bir şekilde aktarmaya çalışıyoruz ve çalışacağız “HER İNSAN BİR DÜNYADIR. BEN BUNUN FARKINDAYIM” sloganıyla yolumuza devam edeceğiz dedi.  İdris Demir ayrıca Caferi ehlibeyt derneğinden de barış sürecine destek olmalarını istedi. Samimi bir sohbet ortamında geçen kahvaltıda üyeler İdris Demir’in açıklamalarını samimi bulurken bu süreç de desteklerinin arkasında olduğunu belirttiler.