Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitimin vadisi Livadi Çocuk Akademisi eğitime başlıyor

Gebze’de yakın zamanda kurulmuş olan Livadi Çocuk Akademisi sektöre iddialı bir giriş yaptı. 31 Ağustos’ta miniklere kapılarını açacak olan Livadi, konuşma ve dil bozukluğuna yönelik uygulamalı dil atölyesi ile bölgede ilk ve tek olma özelliği taşıyarak, eğitimin Gebze’deki vadisi olma yolunda ilerliyor. 

Eğitimin vadisi Livadi Çocuk Akademisi eğitime başlıyor
23 Ağustos 2024 - 18:45
Gebze bölgesinin tanınmış simalarından Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Nuray Küfüdür tarafından kurulan Livadi Çocuk Akademisi’ne çocuklarınızı güvenle teslim edebilirsiniz. Eğitimci bir kadro ile yola çıkan Livadi Çocuk Akademisi’de çocukların gelişimi için her detay düşündü. Bir kreş ya da okul öncesi eğitim kurumundan çok daha öte bir bilim yuvası olmayı hedefliyor. 90 kişilik öğrenci kapasitesi, 45 metrekare ferah sınıflarının yanı sıra atölyeleriyle Gebze bölgesinde çocuklar donanımlı hale gelecek. 36-72 ay grubundaki çocuklar haftada 5 gün 10 ay boyunca sabah 8 akşam 18:00 saatleri arasında Livadi Çocuk Akademisi’nde eğitim alabiliyorlar.
YENİ BİR EĞİTİM MODELİ
Tecrübeli kadrosuyla dikkat çeken Akademi de konuşma bozuklukları , dil akademisi gibi tek olma özelliği gösteren imkanlar mevcut. Kendi sabununu yapabilen çocuklar, atölyeler sayesinde kendi yeteneklerini ortaya çıkarabiliyorlar. Sanat, bilim, sosyal yetenek, müzik, hareket atölyelerinin yanı sıra donanımlı sınıfları, bahçesi, güler yüzlü eğitimcileriyle çocuklar bu atölye de oldukça keyifli anlar yaşayarak öğrenebiliyorlar. Osman Yılmaz mahallesinde eğitim veren Livadi Çocuk Akademisi eğitimde çıtayı yeni bir seviyeye çıkararak örnek bir kurum oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum