Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitimin Kalesinde Sömestr Etkinlikleri Bitmiyor!

Kale Tasarım Lisesi, Pandemi sebebi ile uzatılan sömestr tatilinde öğrencilerinden ayrı kalamayarak, onlarla bir araya gelmek için hem etkili hem sıradışı konu ve etkinlikler belirledi!

Eğitimin Kalesinde Sömestr Etkinlikleri Bitmiyor!
12 Şubat 2021 - 14:24
Bilim, eğitim, sanat ve teknoloji ile ilgili özgün kuramsal çalışmalar, literatür incelemeleri, araştırma raporları, sosyal konular, kitap incelemeleri ve araştırma makaleleri şeklinde düzenlenen çok kapsamlı ders ve söyleşilerle öğrenciler keyifli zamanlar geçiriyor... Tüm bu eğitici etkinlikleri daha ilgi çekici hale getirmek adına, çağımız gereği fenomen olmuş ve tıklanma rekorları kıran videolardan yola çıkarak hazırlıklarını yapan Kale Tasarım Lisesi öğretirken eğlendirmeyi de göz ardı etmiyor!

İngilizcenin hayatımızdaki yeri ve önemini , İngilizce animasyon izleme ile birlikte İngilizce nasıl öğrenilir? Bir mühendis kendini nasıl geliştirebilir ve teknoloji ile arasındaki bağ nedir? Ve çok daha fazla soruları içeren etkinliklerin yanı sıra ayrıca yapılan fil macunu deneyi sayesinde  öğrencilere hem bilimsel hem de görsel şölen sunan Kale Tasarım Lisesi, hologram oluşturma ve hareketli gezegen sistemi oluşturmayı da harika bir görsel sunu ile gerçekleştirdi.

İşaret dilinin tarihi sürecini, çıkış amacını ve neye dayandığını keyifli anlatım ve sunularla gerçekleştiren Kale Tasarım Lisesi, küresel ısınmaya da dikkat çekti. Küresel ısınmada çok basit şeylerin ne gibi mucizevi  güzel ve ne gibi yıkıcı sonuçlara vardığını görsellerle aktardılar. 

Matematik kainatın dilidir!

Matematiği okuyup anlamasını bilirsek belki karadeliklerin sırrına da vakıf olabiliriz diye düşüncesiyle yola çıkan Kale, öğrencileri bilgilendirirken de düşündürdü...

Gerçekten mutlu muyuz? Hadi kodlayalım!

 *Mutlu aile=Mutlu çocuk* 
Bazı duyguları kodlayarak aklımızda tutabiliriz diyerek;
 *3M=* Merhamet/Mutluluk/Masumiyet
 *3S=* Saygı/Sevgi/Süreklilik 
 *3T=* Tebessüm/Taklit/Takdir gibi sıradışı ve ilgi çekici konularla öğrencilerin akıllarında iz bırakan Kale Tasarım Lisesi, her bir konu ve etkinliğiyle adından söz ettirmeye ve akıllarda kalmaya devam ediyor

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum