Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Düğünde halay çekerken maganda kurşunuyla öldü

Gebze'de bir yakınının düğününde halay çekerken, havaya açılan tabancadan çıkan kurşunun kalbine saplanması sonucu hayatını kaybetti Olay, dün gece  Mollafenari Mahallesi Eski İstanbul Caddesi üzerindeki, bir düğün eğlencesinde meydana geldi

Düğünde halay çekerken maganda kurşunuyla öldü
15 Ekim 2023 - 18:17
Abdülaziz Erbirol (50), bir yakınının düğün eğlencesinde halay çekerken bu sırada havaya tabancayla bir kaç kez ateş açıldı. Tabancadan rastgele açılan kurşunlardan biri halaydaki Abdülaziz Erbirol’a isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan Erbirol, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulansla Gebze’deki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Abdülaziz Erbirol’un yapılan muayenesinde kalbinden vurulduğu tespit edildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Abdülaziz Erbirol’un yakınları haberi alır almaz sinir krizi geçirdi.
Jandarma ekipleri düğün alanında  yaptıkları incelemelerde etrafa saçılan onlarca boş kovana el koyarken, havaya ateş eden ve Abdülaziz Erbirol’un ölümüne eden olan İ.G. isimli bir kişinin teslim olduğu öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum