Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Down Sendromlu Milli Takım Şampiyonluğu Kocaeli'de kutladı!

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın final mücadelesinde Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Sporcular bugün Büyükşehir Belediyesi önünde kutlama gerçekleştirdi.

Down Sendromlu Milli Takım Şampiyonluğu Kocaeli'de kutladı!
11 Eylül 2023 - 12:15
Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın final maçında Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini alan sporcular bugün kupayı belediye başkanı Tahir Büyükakın’a getirdi. Kutlama etkinliğine Büyükakın’ın yanı sıra Milletvelili Mehmet Akif Yılmaz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon Başkanı Birol Aydın, destek veren sporcular katıldı.

“ONLARA İNANDIK”
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: “Gençlerimizi tebrik ediyorum muhteşem bir başarıya imza attılar. Sonuna kadar arkalarında olduğumuzu söyledim. Avrupa kupası için yarışmaya giderlerken de yine kendilerinin arkasında olduğumuzu söyledik. Onlara inandık. Kupayla dönmeleri bizim için gurur kaynağı. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAĞIZ”
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon Başkanı Birol Aydın: “Bu çocuklardan bir şey olamaz denilen çocuklarımız artık spor yapıyorlar. Özel çocuğu olan annelerimize onlara imkan verirlerse neler yapılabileceğini gösterdik. Kupayı orada aldığımızda çok gururlandık. Belediye başkanımız hep arkamızda oldu. Kupayı alırken önce Tahir Başkanımıza daha sonra Cumhurbaşkanımıza götüreceğiz demiştik. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. İnşallah dünya şampiyonu da olacağız” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZLA FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ”
Takım kaptanı Birkan Dikici, “İkinci kez Avrupa Şampiyonu olduk. Buradan çok şükür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızla beraber futbol oynamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum