Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Doğusel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin önemine vurgu yaptı

Doğusel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı
29 Ağustos 2022 - 15:41
“Her daim barıştan yana olan Türk Milleti, bağımsızlığına ve özgürlüğüne kast edildiğinde gözünü hiç birşeyden sakınmadığını tarih boyunca dosta düşmana göstermiştir. İşte 30 Ağustos, bağımsızlık ve hürriyet gibi değerlerden asla vazgeçmeyen Türk Milleti için en önemli günlerden biridir. 
26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, özgür ve bağımsız bir vatan yolundaki tarihi adımlardan biridir. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderlik ettiği bu mücadelenin ardından devlet kurulmuş, bizlere özgür bir vatan bırakılmıştır. 
Bizler de Türk denizcileri olarak, onlardan aldığımız güçle, onlara layık olabilme adına canla başla çalışmakta, Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler çizgisine ülke olarak ulaşmanın mücadelesini vermekteyiz. 
Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum