Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dinamitle patlatılan kayalardan kopan parçalar araçlara zarar verdi

Darıca'da bir demir çelik fabrikasının elektrik santrali yapacağı sahadaki hafriyat çalışmaları sırasında dinamitle patlatılan kaya parçaları bir oto alım satım firmasına ait yolun karşısındaki araçlara zarar verdi. Araç firmasının sahiplerinden Mehmet Özdinçer zararının 30 - 40 bin TL olduğunu söyleyerek, ‘’ Bu önemli değil, ama bu şekilde devam ederse birilerini öldürecekler’’ dedi

22 Aralık 2022 - 16:29 - Güncelleme: 23 Aralık 2022 - 10:55
Olay bugün öğle saatlerinde Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki bir demir çelik fabrikasına ait arazideki hafriyat çalışmaları sırasında meydana geldi
Bir demir çelik fabrikasına ait sahada yapılan hafriyat çalışmaları sırasında dinamitle patlatılan kaya parçaları, yolun karşısındaki oto alım firmasına ait araçlara isabet etti.
Haber verilmesi üzerine olay yerine Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap’la birlikte çok sayıda polis gelirken, oto alım satımı yapan firma yetkilileri de gördükleri zarar nedeniyle şikayetçi olduklarını söylediler.
Patlatma anı bir vatandaştan tarafından cep telefonu ile görüntülenirken, caddeye saçılan kaya parçaları ile park halindeki araçların bulunduğu alanı çevreleyen tel örgülerinin parçalandığı görüldü.
Patlamadan kaynaklı olarak 5-6 aracının kaya parçaları nedeniyle zarar gördüğünü ifade eden oto alım satan firması sahiplerinden Mehmet Özdinçer, zararlarının yaklaşık olarak 30-40 Bin TL civarında olduğunu ancak her hangi bir 
‘’ Bu patlamayı her gün yapıyorlar, bir iki kez daha böyle taş geldi ama  bu defa çok fazla oldu, arabaların üzerine geldi, burada insanlar var onların üzerine gelebilirdi bu Allah’tan gelmedi. Yan tarata market var, marketin camları kırıldı. İnsanlar artık bu yoldan yürüyemiyorlar korkarak geçiyorlar, bütün mahalleli de bundan şikayetçiler, İnşallah bir çözüm bulunur. Burada teller parçalandı arabalarımızın üzerine taş geldi, yani yaklaşık 30-40 Bin liralık bir zararımız var, Bu önemli değil, bu şekilde devam ederse birini öldürecekler burada, olacağı o yani ‘’dedi.
Daha öncede aynı yerdeki patlamalar sırasında kayalardan kopan parçalar yoldan geçen 2 araca isabet etmiş ve 1 kişi yaralanmıştı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum