Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA Partisi'nden Darıca esnafına destek

DEVA Partisi, Darıca ilçe örgütü başlattığı “Esnafımıza Sahip Çıkıyoruz” kampanyası kapsamında, tüm Darıcalıların alışverişlerini yerel Darıca esnafından yapması çağrısında bulundu.

DEVA Partisi'nden Darıca esnafına destek
12 Şubat 2021 - 08:41

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür kampanyanın tanıtımında yaptığı açıklamada “Esnafımız yakın tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Yüksek borçları var, kirasını ödemekte zorlanıyor. Bir yandan doğalgaz, elektrik gibi  borç yükleri devam ediyor. Kamusal yükler üzerine faiz eklenerek öteleniyor. Çünkü Türkiye pandemiye ekonomisi çok zayıf, zaten krizin içinde bir ülke olarak girdi. Böylece destekleri sağlayamadı. Sadece esnaf değil, sabit gelirlilerimiz de yakın dönemin en zor zamanında yaşıyor.” dedi. 
İktidar, esnafa, ' marketlere zam yapmayın' derken, vatandaşına acı reçete yazmaya devam ediyor.” diyerek sözlerine devam eden Ünsür “Kaynak arayışında iseler kendilerine tavsiyemiz tasarrufa önce kendi yüksek masraf kalemlerini kısarak başlamalarıdır
Başkan Ünsür açıklamalarına devam ederek, “Bildiğiniz gibi propaganda makinesi, vatandaşlara yoksulluğa alışmaları için ne yapmaları gerektiğini öğretmeye başladı. ‘Yoksulluk vatandaşların kaderidir, buna sabredeceksiniz’ diyorlar. Markette nasıl alışveriş yapılacağını öneriyorlar. Bazen pazarcı esnafı, bazen bakkal, bazen de market terörist ilan ediliyor. Propaganda makinesi artık böyle çalışıyor.
Bir çarşı pazar enflasyonuna, bir de asgari ücrete ve emeklilere verilen zamma bakın. Türkiye’de ‘halim iyi’ diyen toplum kesimi yok. İktidara çağrımız, ülkenin gerçeklerini görmesi ve sorunları çözmek üzere adım atmasıdır. Bu ülkenin artık suni gündemlerle kaybedecek vakti yok, en önemli gündemimiz ekonomik sıkıntılardır.”
Darıca esnafının, komşularımızın yaşadığı zor süreci, birbirimize DEVA olarak dayanışma ile atlatmaktan başka şansımız kalmamıştır, tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya ve esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyoruz.”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum