Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA'lı kadınlar çalışmalarını masaya yatırdı

DEVA Partisi Kocaeli Kadın Çalışmaları Başkanlığı, kadın yöneticilerle bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdi

DEVA'lı kadınlar çalışmalarını masaya yatırdı
16 Ekim 2023 - 10:14
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan'ın da katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan İl Başkan Yardımcısı ve Kadın Çalışmaları Başkanı Nur Banu Yalçın, kadının insan hayatındaki yeri ve önemine değinerek birim başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulundu.

YALÇIN: KELEBEK ETKİSİ OLUŞTURACAK
DEVA Partisi Kocaeli Kadın Çalışmalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nur Banu Yalçın, molasında çalışmaları değerlendirerek kahvaltıya katılan il ve ilçe yöneticisi kadınlara teşekkür etti. Partililere önemli açıklamalarda bulunan Kadın Çalışmaları İl Birim Başkanı Yalçın, kadın çalışmalarının gücünü önemle vurguladı. Yalçın, “Toplumun sağlam temeller üzerinde inşa edilmesinde ve gelişim göstermesinde kadının önemli bir değere sahip olduğuna inanıyoruz. Kadının olduğu yerde çözüm de vardır. DEVA Partisinde geliştirdiğimiz her bir çözüm önerimizin ve her bir politikamızın Türkiye’nin yarınlarında tüm kadınlarımız için kelebek etkisi oluşturacağına inanıyoruz” dedi.

‘BAŞARI GELECEK’
Sözlerini sürdüren Yalçın, “Sosyal adalet ve güçlü bir toplum için kadının sosyal ve ekonomik durumunu sağlamlaştırmak ve bu amaçla toplumsal cinsiyet eşitliği temel ilkemizdir. Biz Deva Partisi Kadroları olarak güçlü, mutlu ve kalkınan bir Türkiye’de kadının her alanda temsiliyetini önemseyecek, kadınlar üzerinden değil, kadınlar için politika geliştirecek, kadının karar ve yönetim süreçlerine katkısını artıracağız. Tüm bu çalışmalarımızda gerçekleştireceğimiz hedefler doğrultusunda DEVA Partisi Kadın Çalışmaları olarak kadınlarımızın desteğiyle hep beraber başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum