Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA Kocaeli'nin aday adayları tanıtıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 28. Dönem Kocaeli milletvekili aday adaylarını kamuyouna tanıttı. Programda konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Semih Taşveren, “Kocaeli’deki tüm vatandaşlarımıza ulaşarak, dertlerine deva olmak için var gücümüzle çalışacağız. Kocaeli, gerçekten mutlu bir şehir olacak” dedi

DEVA Kocaeli'nin aday adayları tanıtıldı
05 Nisan 2023 - 18:53
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 28. Dönem Kocaeli milletvekili aday adaylarının tanıtım programını bugün Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. DEVA Partisi Kocaeli’den toplamda 43 milletvekili aday adayı olurken, bugünkü program ile başvuru dosyalarını Kocaeli İl Başkanlığı’na teslim eden 23 milletvekili aday adayı kamuoyuna tanıtıldı. Düzenlenen programa; Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan ile DEVA Partisi’nin il ve ilçe yöneticileri katıldı.

“KENTİN SORUNLARINI ÇÖZMEYE HAZIRIZ”
Programda ilk olarak konuşan DEVA Partisi İl SKM Başkanı Görkem Bora Taner, “Partimizin kuruluşuyla birlikte hızlı teşkilatlanma sürecinin şampiyonu Kocaeli oldu. Biz il ve ilçelerde sürekli sahadaydık. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim içerisinde olduk. 43 milletvekili aday adayımız oldu. Buradan partimize olan ilgi anlaşılmaktadır. Adaylarımızın heyecanını da gördük ve hızla saha seçim çalışmalarına başladık. Kocaeli büyüyor ve sorunlar da büyüyor. Şehrimizin sorunlarını hep birlikte yaşıyoruz. Trafik sorunu, kentsel dönüşüm sorunu, hava kirliliği, sosyal alan yetersizliği gibi eksiklikleri yaşıyoruz. Biz kentimizin sorunlarını çözmeye hazırız. Kocaeli’den en çok milletvekili çıkaracağımızı da beyan ediyorum. Bu seçim İstanbul seçimleri gibi olacak. Ve sandıkların güvenliği en önemli konulardan biri. Ülkemize bahar, 15 Mayıs’ta gelecek” dedi.

“ÜLKEMİZİ KARANLIKTAN ÇIKARACAĞIZ”
Ardından konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Semih Taşveren, “Seçime 39 gün gibi kısa süre kalmışken gece gündüz demeden çalışarak geleceği inşaa edeceğiz. Bu mücadelenin en önemli unsuru aday adaylarımızdır. Adaylarımız belirlendikten sonra amansız bir mücadele içerisinde olacağız. Ülkemizi ve Kocaeli’yi, içinde bulunduğu karanlıktan çıkaracağız. Halkımız açlık sınırında yaşarken ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ diyenler bu şehre makyaj dışında bir şey yapmadılar. Burası deprem şehri. Bu konuda bu zamana kadar ne yaptılar? Kentsel dönüşüm adına bir çivi çakamadılar. Trafik sorununu çözemediler. Artık ‘Mutlu Şehir’ sloganını kullanmaya yüzleri yok. Kocaeli’deki tüm vatandaşlarımıza ulaşarak, dertlerine deva olmak için var gücümüzle çalışacağız. Kocaeli, gerçekten mutlu bir şehir olacak” ifadelerini kullandı.

DEVA KOCAELİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI
Konuşmaların ardından DEVA Kocaeli’nin 23 milletvekili aday adayı, öz geçmişleri okunarak sahneye çağrıldı. DEVA Partisi’nin Kocaeli’den milletvekili aday adayları şu isimlerden oluştu: Mehmet Anlazuk, Çağrı Çakıcı, Tuğba Akbulut, Mehmet Karayel, Mehmet Akif Yıldız, İsmail Aras, Zeynep Sudan, Kemal Memiş, Ahmet Tayfun Baltacı, Bilge Banu Yarbil, Gamze Durmaz, Alptekin Cevherli, Çağlayan Ateş, Adem Koç, Orhan Bozkurt, İzzet Harun Ok, Yıldız Kaçar, Suat Demir, Görkem Baver Denizhan, Yunus Katı, Kadir Abbasioğlu, Mehmet Emin Çelik ve Hüseyin Emre Güler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum