Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DASYİS'te final heyecanı vardı

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün ilkini geçen yıl yaptığı Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor organizasyonu’nun ikinci ayağında final heyecanı yaşandı.

DASYİS'te final heyecanı vardı
24 Mayıs 2013 - 08:28
 Darıca Belediyesi Spor Salonunda yapılan ve 20m Sprint - Durarak Uzun Atlama - Yüksek Sıçrama ile Top Fırlatma branşlarında yaklaşık 20 ilköğretim kurumundan Beden Eğitimi öğretmenlerinin seçtiği öğrenciler geleceğin yıldız sporcuları olmak için ter dökerken finallerin kinci ayağı 06 Haziran 2013 tarihinde yapılacak.
 
Final müsabakalarını Darıca Kaymakamı Osman Ateş,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun,Darıca Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Halil Akbaşoğlu, Darıca Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Sadık Albayrak ,gazeteciler ve veliler takip ederken final müsabakalarına gelinceye dek iki ayrı seçmelere tabi tutulan öğrenciler finallerde geleceğin yıldız adayları olmak için büyük bir mücadele örneği sergilediler.
            Müsabakalar öncesi öğrencilerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,” bölge insanımızın yeteneklerini keşfederek spor dünyasına kazandırmak için hayata geçirdiğimiz bu projenin, geçen yıl yaptığımız ilk ayağında başarı kazanan çocuklarımız Darıca Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor.Bir kaç yıl içinde bu projenin meyvelerini alarak, bölgemizden önemli sporcular yetişecektir. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim.” diyerek  projenin önemine değindi.