Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalılar en çok trafikten şikayetçi!

200 bini geçen nüfusu ile bir çok il ve ilçeden büyük olan ilçemiz Darıca’da sorunlar da nüfus ile birlikte büyüyor. Gazetemizin web sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu anketlerde ise en büyük sorunun trafik sorunu olduğu görüldü.

Darıcalılar en çok trafikten şikayetçi!
08 Mayıs 2019 - 14:04
Gazetemizin www.daricagazetesi.com.tr ile Darıca Gazetesi sosyal medya hesaplarından yapılan, yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı ve büyük bir ilgi ile yorumların olduğu ‘’Darıca’da acil olarak çözülmesini istediğiniz sorun nedir?’’ anketinde Darıcalılar en büyük sorunun ‘Trafik sorunu’ olduğunu dile getirdiler. İlk sırada yer alan trafik sorununun çözülmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini ifade eden Darıcalılar, ikinci sorun olarak ‘’alt ve üstyapı sorununu’’ gördü. Darıcalılar, oy verdiği anketimizde üçüncü sırasında ise ‘İmar Sorunu’nun’ çözülmesini istedi. Sosyal yaşam ile çevre kirliliği sorunları ise dördüncü ve beşinci sırada yer aldı. 
 
DARICALILAR TRAFİKTEN BIKMIŞ!
Darıcalı vatandaşların yoğun bir şekilde oy kullandığı anketmizde trafik sorunu, diğer sorunlara göre daha fazla oy aldı. Yüzlerce yorumun yazıldığı ankette vatandaşlar, ‘’Önümüzdeki yıllarda nüfus daha da artacak ve trafik gerçekten karmakarışık olacak. Yetkililer, önümüzdeki 30-40 seneyi düşünerek, projelerini hayata geçirmeliler. Bu trafik bizi bıktırdı. Yolların bir an önce onarılması ve Darıca’nın ana hatlarıyla daha yaşanabilir bir şehir olması gerekir’’ şeklinde yorumlarda bulundular.