Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı sporcu, yarışmaya damga vurdu!

Eyüp Sabri Tuncer Pony Ligi 1. Ayak Yarışmaları'na Darıca MT Binicilik Kulübü adeta damga vurdu. Büyük bir başarıya imza atan Darıca MT Binicilik Kulübü sporcusu Kubilay Yanardağ toplamda 2 şampiyonluk, 2 tane ikincilik, birer tane üçüncülük, dördüncülük ve beşincilik elde ederek Darıca'ya büyük bir gurur yaşattı.

Darıcalı sporcu, yarışmaya damga vurdu!
24 Mayıs 2023 - 13:44 - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 15:23
Darıca'da yeni kurulmasına rağmen ülkemizde büyük başarılara imza atan Darıca MT Binicilik Kulübü yine bir şampiyonaya damga vurdu. Darıca MT Binicilik Kulübü sporcusu Kubilay Yanardağ toplamda 2 şampiyonluk, 2 tane ikincilik, bir tane üçüncülük, dördüncülük ve beşincilik elde ederek Darıca'ya büyük bir gurur yaşattı.

DAMGA VURDU
Darıca MT Binicilik Kulübü sporcusu Kubilay Yanardağ, 1. gün yarışlarında 30cm YB Kategorisi'nde atı Rapunzel ile ikinci, 50cm YB Kategorisi'nde atı Rapunzel ile dördüncü, Cody ile beşinci, 60cm YB Kategorisi'nde atı Cody ile ikinci, 70cm YB Kategorisi'nde atı Mabruk ile şampiyon oldu. 2. gün yarışlarında ise 60cm YB Kategorisi'nde atı Cody ile üçüncü, 90cm YB Kategorisi'nde atı Mabruk ile şampiyon oldu.

BAŞKANLAR TEBRİK ETTİ
Darıca MT Binicilik Kulübü Başkanı Metin Taştepe ve Kenan Kömür, kendilerine büyük bir gurur yaşatan sporcuları Kubilay Yanardağ'a teşekkür etti ve daha büyük başarılara imza atacaklarını belirttiler.




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum