Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğrenci, Ardahan'da öldürüldü!

Ardahan'da bir işadamı iddiaya göre birlikte olduğu Zeynep T. ve onun arkadaşı olan Darıca'da ikamet eden Nur A'yı silahla öldürdü.

Darıcalı öğrenci, Ardahan'da öldürüldü!
21 Ekim 2015 - 13:00

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Ardahan merkez Kaptanpaşa Mahallesi Edip Çanakçı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında gönül ilişkisi olan işadamı Ersoy T.ile 6 yıldır Ardahan'da kuaförlük yapan Zeynep T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Ersoy T., tartışmanın ardından yanında çalışan üniversite öğrencisi  olan Darıca'da yaşayan Nur A. ile aracıyla uzaklaşan Zeynep T.'yi takip etti. 

Zanlı Ersoy T.  durdurduğu araçtan Zeynep T'yi indirip konuşmak için ikna etmeye çalıştı. Başarılı olamayan Ersoy T., yanında bulunan silahını çekip aracın sol camından defalarca ateş açtı. Kurşunlar, aracın şoför koltuğunda bulunan Zeynep T. ile yanındaki Nur A.'ya isabet etti. Zeynep T.olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nur A. ise yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  Ardahan'ın sayılı işadamlarından akaryakıt istasyonu sahibi, evli ve iki çocuk babası Ersoy T. ise, cinayetin ardından polise giderek teslim oldu.