Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı muhtarın bedava dağıttığı 27,5 ton karpuz yarım saatte tükendi

Darıca Nenehatun mahalle muhtarları Hakan Uğurlu’nun bedava dağıttığı 1 tır dolusu 27,5 ton karpuz yarım saat içinde tükendi

15 Ağustos 2024 - 09:34 - Güncelleme: 16 Ağustos 2024 - 10:55
Darıca Nenehatun Mahallesi muhtarı Hakan Uğurlu, 27,5 ton karpuz dağıttı. Yaklaşık olarak  4 bin adet olduğu tahmin edilen 1 tır dolusu karpuz yarım saatte tükendi.
Bedava karpuz dağıtıldığını duyan vatandaşların kimi 3-5 adet birden alırken, bazıları da 1 adet almakla yetindi. 
Her biri 15  kilogramdan fazla olması nedeniyle taşımakta zorlanan bazı vatandaşlar karpuzları yere düşürerek parçalanmasına neden oldu.

 OY VERMEDİM AMA HELAL OLSUN, TAKTİR ETTİM

Karpuz alan vatandaşlardan biri ise, seçimlerde Hakan Uğurlu’ya oy vermediğini söyleyerek, ‘’ 1 tane de ben aldım, almayacaktım ama 1 tane alayım dedim. Para vermedim, teşekkür ediyorum, hizmetinde dolayı da çok teşekkür ediyorum, oy da vermemişim ama helal olsun taktir ettim’’ dedi.
Bir vatandaş ise karpuzların belediye tarafından dağıtıldığını sandığını kimin dağıttığını bilmediğini söyleyerek yanındaki arkadaşının uyarısı sonrası, ‘’Muhtar mı, dağıtıyor ?’’ dedi.

MUHTAR UĞURLU; MAHALLEME HAYIR OLSUN DEDİK

Darıca Nenehatun Mahalle Muhtarı Hakan Uğurlu ise kendisinin karpuzcu olduğunu, sezon sonu olması nedeniyle vatandaşlara ziyafet vermek istediğini söyleyerek, ‘’ Bn muhtar olmadan önce hayalimde halka hizmet etmek vardı. Kendim de karpuzcu olduğum için sezon da bitiyordu, mahalleme hayır olsun diye, üç beş arkadaşımla getirip halkımıza dağıttık’’ dedi.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum