Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Melike Esma'dan bronz madalya!

Darıca Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi'nin başarılı Karatecisi Melike Esma Kılıç, Okul Sporları Gençler Türkiye Karate Şampiyonası'nda 3.olarak Bronz madalyanın sahibi oldu.

Darıcalı Melike Esma'dan bronz madalya!
18 Mart 2022 - 14:18
2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Gençler Türkiye Karate Şampiyonası Bartın ilinde 750 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Şampiyonada Kocaeli’yi temsil eden Melike Esma Kılıç, Genç Bayanlar 64 kilogramda 3. olarak kentimize Bronz madalya kazandırdı. 
ELEMELERİ GEÇEREK MADALYA’NIN SAHİBİ OLDU  
Kocaeli seçmelerinde kategorisinde birinci olarak Kütahya’da yapılan bölge şampiyonasında kentimizi temsil eden Kılıç, burada da birinci olarak Türkiye finallerinde Kocaeli’yi temsil etme hakkı kazandı. Zorlu geçen eleme müsabakalarında başarılı olarak adını yarı finale yazdıran Melike Esma Kılıç, yarı final müsabakasında İstanbul temsilcisine mağlup olsa da, Bronz Madalya için tatamiye çıkmaya hak kazandı. Üçüncülük müsabakasında Sakaryalı rakibini mağlup eden Kılıç, madalyanın sahibi oldu. 
HEDEF MİLLİ TAKIM
Öğrenim hayatına Darıca Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi’nde devam eden Kılıç’ın başarısı okulunda da büyük sevince yol açtı. Türkiye şampiyonalarında bu zamana kadar önemli derecelere imza atan ve Genç bayanlar 64 kilogram kategorisinin en iyi sporcuları arasında yer alan Kılıç, aynı zamanda önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek Türkiye Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nda sürdürerek Milli Takım aday kadrosuna girmeyi hedefliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum