Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Erkan Almanya'dan İstanbul'a bisikletle gelecek

Almanya’nın Stuttgart Şehrinde kalan Erkan Vural, 3 arkadaşıyla beraber Türk - Alman kardeşliği adına Almanya’da İstanbul’a bisikletle gelecek. Babaocağı Darıca olan Vural, Darıca’ya da uğrayarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı da ziyaret edecek.

Darıcalı Erkan Almanya'dan İstanbul'a bisikletle gelecek
08 Eylül 2016 - 10:57
Almanya’nın Stuttgart Şehrinde kalan Erkan Vural, 3 arkadaşıyla beraber Türk - Alman kardeşliği adına Almanya’da İstanbul’a bisikletle gelecek. 
Abdi ipekçi Mahallesi .Reşat Nuri Gültekin Caddesi No: 52 adresinde oturan babasını da ziyaret edecek olan Erkan Vural, 26 Eylül günü yola çıkacak.
 Projeyi gazetemize anlatan Vural, ‘’Allah kısmet ederse 26 Eylül günü Stuttgart tan İstanbul’a 3 Bisikletli 15 günlük bir yola  çıkıyoruz. 
Bunun Türkiye’deki Darbeye karşılık Türk-Alman kardeşliği altında ,Tabi ki Asil Türk Miletimin gece gündüz nöbet bekleyerek canlarinı feda etmelerinin yanında sadece sembolik bir proje olarak görüyorum. Stuttgart belediye Başkan’ı ve Stuttgart Konsolosluğumuz tarafından Türk ve Alman Bayraklarını teslim alıp yola çıkacaz ve Başbakan’ımız Binali Yıldırım’a teslim edeceğiz.  Karavan ve video ekibi her gün resim ve videoları çekerek bizlere eşlik edecek .Her gün nerde olduğumuzu internetten takip edebilirsiniz. 
Bu projede Türkler ve Almanlar yer alacak.  Ayrıca babaocağım Darıca’ya da gelerek Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı  ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı da ziyaret edeceğim’’ dedi.