Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Emre Alan, Aksaray'da şampiyon oldu!

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip profesyonel olan bölgemizin tanınan başarılı futbolcularından Emre Alan, sezon başında transfer olduğu 68 Aksaray Belediyespor forması ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

Darıcalı Emre Alan, Aksaray'da şampiyon oldu!
22 Mayıs 2023 - 16:05
Darıca’nın çocuğu Emre Alan, şampiyonluk apoletini taktı. 3.Lig 3.Grup’taki son maçında sahasında Efeler 09 FK’yı 2-1 yenerek ipi göğüsleyen taraf olan Aksaray temsilcisi şampiyonluk hasretine son verirken, takımın önemli parçalarından biri olan Emre Alan, kariyerine şampiyonluk yazdırarak büyük bir mutluluk yaşadı. 23 maçta görev yapan, formayı sırtına geçirdiği her maçta takımına ciddi bir katkı sunan Emre Alan, güçlü fiziği ile hem defansif hem de ofansif anlamda formda bir sezon geçirdi. Dün yapılan şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkarak kupayı havaya kaldıran Emre’ye Aksaray halkı sevgi gösterisinde bulunarak başarılı futbolcuyu bağrına bastı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • yazıkkk
    1 yıl önce
    Darıcanın alt yapısında daha neler vardı,lakin siyaset sporda etkili olduğu için hepsi birer birer başka klüplere gittiler.Şimdi ise darıcayı Türkiye haritasında bulamayanlar başkanlık yarışındalar yazıkkkk...