Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı bayanlar, kendi şirketlerini kuracak!

Darıca Kent Konseyi KOSGEB ile ortak proje kapsamında Darıca’da iş kurmak isteyen girişimci bayanlar için düzenlenen eğitim seminerine katılarak başarıyla tamamlayan bayan girişimcilere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Darıcalı bayanlar, kendi şirketlerini kuracak!
11 Haziran 2013 - 08:16
 Darıca Sevgi Parkı’nda düzenlenen sertifika dağıtım törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Başkan Yrd.Seyfettin Ağtaş,Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Sadık Albayrak ve KOSGEB Kocaeli Müdürü Ertuğrul Çetinkaya’nın yanı sıra sertifika almaya hak kazanan bayan girişimciler katıldı.
 
GELECEĞİN BÜYÜK ŞİRKETLERİNİ SİZLER KURACAKSINIZ
Programın açılış konuşmasını yapan KOSGEB Kocaeli Müdürü Ertuğrul Çetinkaya proje ile ilgili kısa bilgilendirmede bulunurken, sertifikalarını alan bayan girişimcileri bir an önce iş kurmaya davet ederek Kosgeb olarak bayan girişimcilerin her türlü sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında yanlarında olduklarını söyledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise öncelikle bütün girişimci bayanları cesaretlerinden dolayı tebrik ederek,kursta öğrendikleri bilgi ve tecrübelerle bayanların geleceğin büyük şirketlerini kuracaklarına inandığını ifade etti.
Başkan Karabacak Kent Konseyimiz ve KOSGEB’in destek ve katkılarıyla güzel projelere imza atacağınıza şüphem yoktur.Bizlerde Darıca Belediyesi olarak her türlü sorun ve sıkıntılarınızın çözümü noktasında yanınızdayız.İş hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından bayan girişimcilere  sertifikaları verildi.