Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Darıca'yı, Darıca halkıyla beraber yöneteceğim''

AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Orhan Pala, Başkan adayı olup, başkan seçildiği takdirde ilçenin turizm, eğitim ve sağlık kenti olması yönünde çalışmalar yapacağını ifade etti.

''Darıca'yı, Darıca halkıyla beraber yöneteceğim''
22 Kasım 2013 - 09:20
 AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Pala, çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.  Daha önceden AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı ve AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulunan Pala, gazetemizi ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Darıca’nın önemli isimlerinden olan İsmail Ramazanoğlu ile gelen ve yayın hayatına başlayan gazetemize başarılar dileyen Pala, bir süre gazetemiz yetkilileriyle görüştü.  Gazetemiz sahiplerinden Erol Polat ile görüşen AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Pala, seçim çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Belediye başkan aday adaylığı için müracaatını yaptığı günden itibaren gerek Darıcalılardan gerekse siyasi çevrelerden çok olumlu tepkiler aldığını dile getiren Pala başkan adayı olup, başkan seçildiği takdirde Darıca’yı vizyon sahibi bir kent yapacağını belirtti. 

DARICALI ONU ÇOK SEVİYOR
Aday adaylık sürecinde pek çok kişiyle görüşen Pala, adeta Darıca’da gezilmedik yer bırakmadı. AK Parti Darıca kurucu ilçe başkanı olan ve aynı zamanda belde başkanlığı da yapmış olan Orhan Pala'ya, Darıca halkının desteği de büyük oldu. DAMGA aracılığıyla Darıcalı vatandaşlardan destek isteyen başkan aday adayı Pala, Darıca’yı Darıca halkıyla yöneteceğini söyledi.

ESNAFIN İÇİNDEN GELEN İSİM
Kendisinin doğduğundan beri Darıca’da yaşadığını ve Küçük Sanayi Sitesi’nde bir işletmesi bulunduğuna dikkat çeken Pala, bu yüzden esnafın sorunlarını da çok iyi bildiğini ifade etti. Şu an AK Parti’deki aday adaylarının birbirinden değerli adaylar olduğuna dikkat çeken Orhan Pala , “seçilmem ya da seçilmemem önemli değil. Burada tek hedefimiz Darıca’nın hizmet almasıdır. Bunu da AK Parti kadroları sağlayacaktır.” diye konuştu. 

CENTİLMEN ADAY ADAYI
Aday adaylık çalışmaları hakkında bilgi veren Pala  “Darıca’da çok güzel bir ortam yakalandı. Daha önce partimizde kurucu ilçe başkanlığında bulundum. Misyon ve ilkelere dayalı bir siyaset yapıyorum. Hedeflerimize ulaşmamız bu davaya inanmış teşkilat mensubu arkadaşlarla mümkündür. Darıca’da doğmuş biri olarak daha güzel bir Darıca hayalini gerçekleştirmeye talibim. Başbakandan aldığım güçle Darıca belediye başkanı olmak için bu yola çıktım. Diğer tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 “DARICA’YI HALK YÖNETECEK”
Darıcalı olmanın avantajını her zaman yaşadığını ifade eden AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı  Orhan Pala''Bizim belediyecilik modelimizde, belediyenin alacağı tüm kararlar halkla birlikte tartışılacaktır. Halkın onayı olmayan hiçbir iş belediye tarafından yapılmayacaktır. Tek cümleyle Darıcalılar belediyede söz ve karar sahibi olacaktır.  Demokrasinin gereği de budur. Halkın belediyede söz ve karar sahibi olması sonucu, Darıca’da çözüm bekleyen bir dizi iş çözüme kavuşturulacaktır. Halkın onayı alınıp ve halkımızın düşüncesi ve desteği ile sağlanan işler mutlaka başarıya ulaşır. Halk kendi kararına sahip çıkar ve onun bir an önce yerine getirilmesi için çaba harcar ve başarır” diye konuştu.