Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya gelen depremzedelerin talepleri dinleniyor

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşlar ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, yerinde incelemelerde bulundu.  

Darıca'ya gelen depremzedelerin talepleri dinleniyor
24 Şubat 2023 - 09:17 - Güncelleme: 26 Şubat 2023 - 15:31
Darıca Hüma Hatun Gençlik Kampı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Balyanoz Sosyal Tesislerinde misafir olarak ağırlanan depremzedeler ile bir araya gelen ve Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Selda Yavuz, şunları kaydetti : “Yaralarımızı hep beraber saracağız. İhtiyaçlarınızı gidermek ve taleplerinizi yerine getirmek için elimizden gelen desteği ve yardımı yapacağız.” diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kocaeli’de kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı mutlu olduklarını belirten ve Selda Yavuz'a teşekkürlerini ileten vatandaşlar: “Sizlerden, desteği olan herkesten Allah razı olsun. Bizlere kapınızı açtınız bizleri burada Kocaeli’nde ağırlıyorsunuz.” dediler.

Depremzedeleri tek tek dinleyen, notlarını alan Selda Yavuz, ihtiyaçların karşılanması noktasında ne gerekirse yapılacağını belirtti.

Depremzedelere yönelik kurumlar içerisinde oluşturulan birimleri ziyaret eden Selda Yavuz buralarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Selda Yavuz afet bölgelerinden gelerek Darıca'da yakınlarının yanında kalan depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için misafirperverliklerini gösteren, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür eden Selda Yavuz, tüm Kocaeli olarak ihtiyaçların karşılanması için üstün gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre görüşen, ihtiyaç ve taleplerini dinleyip yerinde gözlemleyen Selda Yavuz, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum