Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Darıca Turizm'de marka haline gelecek''

Darıca Kaymakamlığı tarafından Yusuf Savaş İlkokulunda düzenlenen Turizm Haftası kutlama programlarına Darıca ailesi büyük ilgi gösterdi.

''Darıca Turizm'de marka haline gelecek''
19 Nisan 2019 - 09:15
Darıca Kaymakamlığı tarafından Yusuf Savaş İlkokulunda düzenlenen Turizm Haftası kutlama programına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Muhtarlar ilçe protokolü ve öğrenciler katıldılar. 
 
Aquapark ve Tuzla Bağlantı Yolu Şehrimize Değer Katacak
Programda öğrencilerin tiyatro ve folklör gösterileri büyük beğeni ile izlenirken, Turizm Haftası ile ilgili düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. 
Programda bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bacasız sanayi olarak adlandırılan turizm sayesinde ülkemizin önemli gelirler elde ettiğine vurgu yaptı. Başkan Bıyık, Darıca’nın tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkaracak projeler üzerinde çalıştıklarını söylerken, İskoliye Mektebi, tarihi evler, Hayvanat Bahçesi ve sahilleri ile İstanbul’un yanı başında yer alan ilçemize özellikle günübirlik turistleri çekerek, hem ilçemizin tanıtımını yapmayı hem de esnafımıza katkı sağlamayı hedefliyoruz. Özellikle Bayramoğlu’nda yapacağımız aquapark ile değişik bölgelerden insanları Darıca’ya çekmeyi planlıyoruz. Tuzla – Bayramoğlu arasına yapılacak bağlantı yolu ile de bu bölgemize değer katarak, Bayramoğlu’nun marka değerini artıracağız.” dedi.
 
Darıca'yı Turizm'de marka haline getireceğiz
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise ''2004’tan bu güne Darıca ciddi anlamda gelişti. Tabiat güzelliğiyle, deniziyle kısacası her yönüyle Darıca muhteşem bir yerdir. Bu güzellikleri öne çıkartmak için bizim de katkı sunmamız lazım. Turizm anlamında da tabiat güzelliklerinin, tarihi yapılarının ortaya çıkması ile çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Darıca Turizm Birliği ile beraber GTO ve Kalkınma Ajansı'ndan destek alarak Darıca'yı Turizm'de marka haline getireceğiz” dedi.