Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın milli sporcusu memleketinde sevinçle karşılandı

Darıcalı milli sporcusu Sezgin Ataç’ın İtalya’da düzenlenen Atletizm Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olması Muş’un Varto ilçesinde sevinçle karşılandı.

Darıca'nın milli sporcusu memleketinde sevinçle karşılandı
02 Ağustos 2017 - 11:16
Darıcalı milli sporcusu Sezgin Ataç’ın İtalya’da düzenlenen Atletizm Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olması Muş’un Varto ilçesinde sevinçle karşılandı.
Varto ilçesine bağlı Kalecik köyünde dünyaya gelen, Varto’nun Kültür mahallesinde ikamet eden Şahin Ataç’ın 6 çocuğundan biri olan Darıca Belediyesi Spor Kulübü Milli Sporcusu ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Beden eğitimi öğretmenliği bölümünde okuyan  Sezgin Ataç, İtalya’da gerçekleştirilen 24. Avrupa U 20 Atletizm şampiyonasında 10 kilometre koşarak üçüncülük elde etti. Bronz madalya kazanan Sezgin Ataç,  Varto’ya geldi ve Kaymakam Mehmet Nuri Çetin tarafından kabul edildi. Babası Şahin Ataç ile birlikte yaptığı ziyarette Sezgin Ataç, sevincini ve hedeflerini Kaymakam Çetin ile paylaştı. Başırılı sporcuyu kutlayan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, “Sezgin, ülkemizi uluslar arası alanda başarı ile temsil etti. Maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.
Vali Aziz Yıldırım’ın da telefonla kutladığı Sezgin Ataç’a Kaymakam Çetin,  atletizmde kazandığı başarıdan dolayı bilgisayar verdi ve 3 bin TL  burs bağlayacaklarını söyledi.