Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın kurum binaları için ilk adım atıldı

Ankara saldırısının gerçekleştirildiği sırada yapılan Danışma Meclisi toplantısı, hain ve alçak saldırının gölgesinde yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan kurum binaları için ilk adımların atıldığının müjdesini verdi.

Darıca'nın kurum binaları için ilk adım atıldı
19 Şubat 2016 - 11:22
Ak Parti Darıca 35. Daraltımış Danışma Meclisi önceki gün yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Üye güncelleme çalışmalarıyla ilgili, “Darıca da bulunan parti üyelerinin güncellenmesi eksik bilgileri olan üyelerin tamamlanması için ilçe teşkilatının tüm kademeleri teyakkuz halinde devam ediyor.” dedi. Devamında kurumlarla alakalı bilgi verdi. Bıyık, kurumlardaki eksikliklerin raporlandırma çalışmasının tamamlandığını ve bu çalışmanın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a, Milletvekillerine, Valiliğe ve İl Başkanlığına, büyükşehir Belediye Başkanına dosya halinde sunacağını belirtti. 
 
TERÖR TEPKİSİ 
Öte yandan Bıyık, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ve devleti suçlayanlara da ateş püskürerek, “Bari en azından bugün fazlasına gerek yok acımıza ortak olun yeter. Katil devlet diyenlerle bu saldırıyı gerçekleştirenler aynı yolun yolcusu Allah hepinizi ıslah etsin... 
Başın sağ olsun Türkiye’m. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı , yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”dedi. Bıyık, Darıca’da vatandaşların emniyeti için de “Darıca halkımızın hem emniyet açısından hem de yaşanabilir bir şehir olması için bundan sonra da çalışmalarımız devam ettireceğiz” dedi. Bıyık konuşmasının devamında önümüzde ki eğitim döneminde Darıca’ya 5 Yeni okulun kararının çıktığını belirterek, Farabi Devlet Hastanesi’ne de Anjiyo Ünitesinin açılacağını bildirdi. Bıyık, İSU’nun da 2016 yılında Darıca’ya 45 Milyon TL yatırım gerçekleştireceğini söyledi. 
 
BAŞBAKAN DARICA’YA SELAM GÖNDERDİ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Grup toplantısında Avrupa Kros Şampiyonu sporcularla Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaşananları anlattı. Başkan Karabacak“ Grup toplantısında Başbakanımız ile görüştük. Bu zor şartlar altında, ülkemizin geçtiği bu zor günlerde bir nebzede olsa 
Başbakanımızın yüzünü güldürecek bir başarıyı elde edip kendisine bu başarıyı armağan ettiğimizden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Darıca halkına ve teşkilatlarımıza selamlarını ilettiler. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Belediye olarak yaptığımız faaliyetlerde, atılan her güzel adımda teşkilatımız ve Darıca halkı var.”diye konuştu.