Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın gururu Çelik, Avrupa'ya göz kırptı!

Kocaeli ve Gebze Bölgesinin başarılı Karate Hakemlerinden Mehmet Erdinç Çelik, bir kez daha gururumuz oldu. Çelik Spor Kulübü Teknik Direktörü olarak Karate branşında birbirinden başarılı sporcular yetiştiren Mehmet Erdinç Çelik, Karate Hakemliğinde de başarı merdivenlerini bir bir çıkmaya devam ediyor.

Darıca'nın gururu Çelik, Avrupa'ya göz kırptı!
21 Kasım 2023 - 16:20
4 yıl önce Uluslararası Balkan Hakemliğine terfi eden Çelik, 4 yıl boyunca devam eden Balkan Hakemlik sınavlarını tam puanla bitirerek önemli bir başarıya imza attı. Hem kumitede hem katada A sertifikasına hak kazanan Mehmet Erdinç Çelik, Gebze bölgesinde bu başarıya ulaşan tek hakem oldu.

SIRADA ULUSLARARASI AVRUPA HAKEMLİĞİ VAR
Başarılı sporculuk geçmişinden sonra hayatını Karate’ye adayan Çelik, Darıca’da rakipsiz olarak geleceğin şampiyonalarını yetiştiriyor. Başarılı teknik adam sporcularıyla Ulusal ve Uluslararası arenada adından söz ettirirken, kişisel kariyerinde de zirve tırmanışını sürdürüyor. Kocaeli Hakemi olarak 12 yıl önce yola çıkan Çelik, Balkan Hakemliğini başarıyla tamamlayarak, Avrupa Hakemlik sınavına girmeye hak kazanmış oldu. Çelik, önümüzdeki yıl yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda terfi heyecanı yaşıyor.

BAŞARILAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Geçtiğimiz hafta Slovenya’da yapılan Balkan Karate Şampiyonası’nda Türk Karatesi adında başarılı maçlar yöneterek terfi hakkı kazanan Çelik, yaşadığı mutluluğu paylaştı. Dünyada marka olan Türk Karatesi’nin gelişimi için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade eden Çelik, “Hem Antrenör hem de Teknik Direktör olarak kendimizi geliştirmek için olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz. 12 yıl önce A Milli Takım Teknik Direktörümüz Adnan Şamdan’ın telkinleriyle girdiğimiz hakemlik yolunda Uluslararası Balkan Hakemliğini başarıyla tamamladık. Her zaman bizlerin yanında olarak desteğinizi esirgemeyen hocamıza, Federasyon Başkanımıza, Merkez Hakem Kurulumuza ve mutluluğumuzu paylaşan hakem-antrenör arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kentimiz ve ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum