Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'dan 10 Kasım mesajı

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83 . Yıldönümü ve 10 Kasım Atatürk'ü anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'dan 10 Kasım mesajı
10 Kasım 2021 - 01:22
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara mesajında ''Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin  83'üncü  yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.
Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden bir büyük komutan, Türk insanına milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan ve Türk Milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan bir liderdir.
Bugün için görevimiz, milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birbirimize kenetlenerek; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmaya devam etmek, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini aşmak olmalıdır.
Atatürk, büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenlere, kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere karşı, milletimize en zor zamanlarında liderlik yapmış, siyasi ve askeri dehasıyla zamanın küresel güçlerine karşı birlik ve beraberlik içerisinde istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır.  
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum'' dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum