Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Kale'nin olmazsa olmazları!

Bölgenin amatör liglerdeki en başarılı takımı olan Darıca Kale Bayramoğluspor, bu sezon kadrosundaki birçok oyuncuyla yollarını ayırmış olmasına rağmen bu sezonda zirveden hiç inmiyor.

Darıca Kale'nin olmazsa olmazları!
14 Ocak 2013 - 08:34
 Bölgenin amatör liglerdeki en başarılı takımı olan Darıca Kale Bayramoğluspor, bu sezon kadrosundaki birçok oyuncuyla yollarını ayırmış olmasına rağmen bu sezonda zirveden hiç inmiyor. Kulüp Başkanı Yakup Törk ile birlikte Darıca Kale’ye gönülden bağlı iki isim İlyas Bozkurt ve Seyithan Duman, camianın başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar.
 
İSTİKRAR VE ÖZVERİ
İlyas Bozkurt ve Seyithan Duman, Darıca Kale Bayramoğluspor’a her dönem destek sunmuş, katkıda bulunmuş isimler. İster yönetim kurullarında yer alsınlar, ister dışarıda kalsınlar, hiç önemsemeden Darıca Kale camiasına destek veren ikili, bu yıl herkesin kaderine terk ettiği kulüpte, bir onur mücadelesi verdiler. Tamamen dağılan takımın yerine yenilerini ekleyip, daha etkili bir takım kurmada ikilinin katkısı ve emeği büyük. Hiçbir beklenti içinde olmadan ve isimlerini hep saklı tutarak yıllardır camiaya destek veren Seyithan Duman ve İlyas Bozkurt, bu yıl elde edilen başarının çok anlamlı  ve önemli olduğunu söyledi. Ekip ruhu ve arkadaşlığın üst noktada olduğu Kalespor’un play-offta da başarılı olacağına yürekten inanıyorlar.
 
TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA ÖVGÜ
Darıca Kalespor’la 15 yıl önce tanışan, sürekli olarak takımın aktif yöneticiliğini yapmasına rağmen ön plana çıkmayan Genel Sekreter İlyas Bozkurt,”Takımın genel performansını değerlendirdi. Teknik Sorumlu Tolga Toksöz’e övgüler yağdırarak sözlerine başlayan futbolun emekçisi, takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olmasını da şu sözlerle ifade etti. “ “Hocamızın futbolcularla diyalogları ve futbolcuların saygılı ve karakterli oluşu bizim en büyük avantajlarımızdan biri oldu. Takım olgusunu ve ruhunu çabuk yakalamamızın nedeni samimiyetti. Amatör de bunu yakalamak çok önemli, biz bunu yakaladık. İnşallah devamını da gelecek “ dedi.