Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca İnsan Hakları Kurulu toplandı

Pandemi nedeniyle çalışmalarına uzunca bir süre ara veren Darıca İlçe İnsan Hakları  Kurulu Üyeleri, dün kaymakamlık binasında yapılan toplantıda  tekrar bir araya geldiler

Darıca İnsan Hakları Kurulu toplandı
01 Ekim 2021 - 09:40 - Güncelleme: 02 Ekim 2021 - 13:13
 Kaymakam Yüksel Kara’nın  Valilikteki görüşmeleri nedeniyle katılamadığı Darıca İlçe İnsan Hakları  Toplantısı’na Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Dursun Düzgün vekalet etti.
Kaymakamlık binasında  gerçekleştirilen toplantıya, İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri’nden Gazeteci Erol Polat,  Avukat Hüseyin Aldemir,  Kızılay Şube Başkanı Kemal Solhan, Doktor Erol Koca ve Okul Aile Birliği Başkanı Niüfer Koç katıldı.
Toplantının ardından Darıca Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunan heyet, Komİser Zeynel Sarıdoğan’ın refakatçılığında nezarethanenin fiziki koşullarını da yerinde görerek genelgelere uygun olup olmadığını kontrol ettiler. 
İlçe İnsan Hakları Kurul Üyeleri daha sonra İstasyon Karakol Amirliği’ne geçerek, burada da incelemelerde bulundular. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan heyete Komiser Yardımcısı Mustafa Bilgen eşlik etti

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum