Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni 8 adet araç geldi

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeni 8 araç teslim edildi. Araçların teslimi için dün Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Akıner , İlçe Müftüsü Selami Bağcı ile birlikte görevli polis memurları katıldı. 

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni 8 adet araç geldi
04 Ekim 2024 - 11:46
Kaymakam Yüksel Kara, araç takviyeleriyle hizmet kalitesinin artacağına işaret ederek: “Türk Polis Teşkilatı; kamu düzenin temini, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, kanunların uygulanması, kişi haklarının korunması gibi görevlerini başarıyla yerine getirmektedir. 
Bu doğrultuda Emniyet Müdürlüğümüzün görev alanına giren tüm konularda mesai merhumu gözetmeden halkımızın desteğini de arkasına alarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için suç ve suçlarla kararlı bir şekilde mücadele etmektedir. Bu çerçevede alınan yeni araç gücümüze güç katacaktır.” dedi.
Araç teslim töreni ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Yüksel Kara, ilçe Emniyet Müdürü Kemal Akıner’den emniyet faaliyetleri hakkında da bilgi aldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum