Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Vizyon Hotel'den Türk Hamamı hizmeti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kısa bir süre önce hizmete giren Vizyon Hotel, kadınlara ayrı, erkeklere ayrı Türk Hamamı ve masaj hizmeti vererek sektöründe ilklere imza atmaya devam ediyor.

01 Temmuz 2024 - 13:51 - Güncelleme: 02 Temmuz 2024 - 11:04
Pirireis Mahallesi, Tuzla Caddesi, Balkız Sokak, No: 2  Darıca adresinde hizmete giren, sahipliğini Ömer Çongara, Cemil Çongara, Enver Alkan ve Hatice Küçükkaya’nın ortak olarak oluşturduğu Vizyon Hotel, kapılarını kısa bir süre önce müşterilerine açmasına  rağmen, bölgedeki ilklere imza atmaya devam ediyor.
Turizm ve otelcilik sektöründe konaklama ve yeme içme ihtiyacının dışında bölge yaşayanlarının Türk Hamamı ihtiyacına da cevap veren ‘’Vizyon Hotel ‘’, müşterilerine  havuz, buhar odası, sauna ve Jakuzi hizmetlerini de sunuyor. 

KADINLARA AYRI, ERKEKLERE AYRI HAMAM VE MASAJ HİZMETİ

Darıca’daki Türk Hamamı eksikliğini de göz ardı etmeyen Vizyon Hotel, müşterilerine haftanın belirli gün ve saatlerinde kadınlar için ayrı, erkekler için ayrı hamam keyfi sunuyor. Kadın müşterileri  için her pazartesi ve perşembe günleri 10.00 ile 22.00 saatleri arasında  kadın görevliler tarafından hizmet verilen Türk Hamamı,  diğer günlerde de 07.00 ile 24.00 saatleri arasında erkeklere, erkek görevliler tarafından hizmet veriyor.
Müşterilerinin eksiksiz bir şekilde hamam keyfi yapmalarına özen gösteren Vizyon Hotel yetkilileri, bu doğrultuda, tamamen hijyenik, ücretsiz terlik, şort ve havlu takımı hizmeti vermeyi ihmal etmiyor.

KADIN MÜŞTERİYE KADIN MASÖZ, ERKEK MÜŞTERİYE ERKEK MASÖR

Vİzyon Hotel’in bünyesinde yer alan hamam, havuz, sauna, buhar odası, SPA ve jakuzi hizmetleri, konusunda uzman olan,  Fatma Gök ve eşi Yusuf Gök tarafından veriliyor.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı diploma sahibi Fatma ve Yusuf Gök çifti soğuk, sıcak içecekler ve güler yüzle müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tuttuklarını söylerken, kese, köpük ve masajda kadın müşterilere Fatma Gök, erkek müşterilere ise Yusuf Gök hizmet veriyor.

YUSUF GÖK; TEMİZLİK VE HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Vizyon Hotel’in Hamam, havuz, sauna, buhar odası, SPA ve jakuzi hizmetleri sorumlusu Yusuf Gök, eşiyle birlikte elit ve çok şık bir mekanda çalıştıklarını söyleyerek, ‘’Bunu biz değil, misafirlerimizin kendileri söylüyor, gelenler de bunu görüp mutlaka onaylayacaklardır.’’ dedi
Hamamı bilen ve  kültürünü alan insanların bundan vazgeçemeyeceğini belirten Yusuf Gök, ‘’ Müşterilerimiz buraya, temizliğin dışında, dinlemek, çalışma saatlerinin getirdiği yorgunluktan kurtulmak, kese, köpük ve masaj yaptırmak amacıyla geliyorlar. SPA Bölümümüzde bel ağrısı, boyun ağrısı, baş ağrısı olan veya bir yerinde tutulmaları olanlar, kulunç ağrısı olanlar bizi tercih ediyorlar. Misafirlerimiz, aldıkları bu hizmetin karşılığında memnun olarak buradan ayrılacaklarından eminim’’ dedi.
Temizlik ve hijyene çok önem verdiklerinin altını çizen Yusuf Gök, ‘’ Bu çok önemli bir konu, işletmemizde de bu kurallara en güzel şekilde dikkat edilmektedir. Zaten bu hususta açılışımızdan bu güne kadar geçen kısa bir süre içerisinde gelen bütün müşterilerimizden bir tanesinden bile hijyen konusunda olumsuz bir kelime duymadık. Gelen tüm misafirlerimiz memnun şekilde ayrıldılar, hayran kaldılar. Çalışanlar olarak, öncelikle ben ve eşim MEB’den onaylı masör ve masöz belgemiz var. ‘’ dedi.

OTEL KONAKLAMA VE YEME İÇME KONUSUNDA DA İDDİALILAR

Tüm bunların yanı sıra konaklama ve yeme içme konusunda da iddialı olduklarını kaydeden firma yöneticileri, konaklamada müşterilerine, Suit, tek kişilik ve üç kişilik odalarda Tv, wf, ısıtma, klima ve 24 saat açık recepsion hizmeti sunduklarını belirterek, yeme içme konusunda da kahvaltı, serpme kahvaltı, zengin menü çeşitleriyle müşterilerinin beğenisini kazandıklarını ifade ettiler.
Yönetim, hizmet almak isteyen müşterilerinin hamam bölümü için; 0 262 503 39 52, otel bölümü için; 0 262 502 54 75 ve 0 534 918 34 52 numaralı telefonlardan ulaşabileceklerini belirttiler.







 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum