Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği U13 takımı, şampiyonluğu harika bir gece ile kutladı

Grubunda 9'da 9 galibiyet alarak namağlup olarak şampiyon olan Darıca Gençlerbirliği U13 takımı, şampiyonluğun coşkusunu Darıca Balıkçısı'nda düzenlenen programla kutladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri, Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği U13 takımı futbolcularını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.  

Darıca Gençlerbirliği U13 takımı, şampiyonluğu harika bir gece ile kutladı
07 Haziran 2023 - 11:11 - Güncelleme: 08 Haziran 2023 - 13:43
Grubunda 9'da 9 galibiyet alarak namağlup olarak şampiyon olan Darıca Gençlerbirliği U13 takımı, şampiyonluğu harika bir gece ile kutladı. Darıca Balıkçısı'nda düzenlenen programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri, Darıca G.B Altyapı Sorumlusu İbrahim Erestin, Darıca G.B altyapı antrenörleri, futbolcular ve aileleri katıldı.  

BAŞKAN BIYIK; BİZİ GURURLANDIRDINIZ!
Programda konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık; Darıca’nın gençlerinin her alanda yıldızları parlamaya devam ediyor. Genç futbolcularımız inşallah ilerleyen zamanlarda kulubümüz Darıca Gençlerbirliği'nin A takımına çıkarak bizleri daha da gururlandıracaklar.  Sporcularımızı ve teknik direktörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

ANAÇ; SİZLER BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZSİNİZ
Darıca Gençlerbirliği Başkanlarından Faruk Anaç ise yaptığı konuşmada ''Sevgili Darıca’lı Gençlerimiz, Sizler bizim göz bebeğimizsiniz, elimizden geldiği kadar sizleri desteklemeye ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bize sezon sonunda kupa kazandırarak 9'da 9 galibiyet alıp, kulübümüze şampiyonluk yaşattığınız için teşekkür ederiz. Alt yapımıza yeni sezonda daha fazla destek verip, gençlerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. İleri de Darıca’mızın gençlerinin dünya futbolunda tanınmasına ön ayak olacağımıza söz veriyoruz. Şampiyonluk yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan Darıcalıların çok sevdiği Belediye Başkanımız Sevgili Abimiz Muzaffer Bıyık'a, organizasyon da emeği geçen başta Darıca Belediye Başkan Yardımcımız Cüneyt Şentürk olmak üzere tüm ekibimize çok teşekkür ederim'' dedi.
Program sonunda Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri, futbolculara madalya takdiminde bulundu.










 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum