Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, dün birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

Darıca Gençlerbirliği birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu
19 Ekim 2024 - 18:23

Tuzla Ciğerci Konağı Restaurant’da düzenlenen birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinliğe Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı, Tuzla Emniyet Müdürü Fatih Tilki, Darıca GB Başkanı Sedat Türedi ve yönetim kurulu üyeleri ile iş insanları katıldı.

Gecenin ev sahipliğini yapan Tuzla Ciğer Konağı işletmecisi ve Darıca GB Federasyon İşlerinden Sorumlu Yönetici Faruk Akgün, yaptığı konuşmada; ‘’Burada toplanmamızın tek sebebi Darıca Gençlerbirliği’ni 3’ncü lige çıkarmak, bunun içinde maddi ve manevi herkesin desteğine ihtiyacımız var. Burada toplanmamamızın tek sebebi bu. Katılımlarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum’’ dedi.

BİZLERİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN

Darıca GB Başkanı Sedat Türedi yaptığı konuşmada ‘’amacımız 90 yıllık kulübü Darıcamızı bir üst lige çıkararak tekrar eski başarılı günlere döndürmek. Bunun için sizlerden maddi olduğu kadar manevi destek gerekli. Bunun için sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Bizleri takip etmeye devam edin.Hep beraber 3’ncü lige çıkacağız inşallah.’’ Şeklinde konuştu.

HER ZAMAN DESETK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta konuşmasında 90 yıllık çınar kulüp olmayan sebeplerden dolayı yönetimlerden dolayı ne yazık ki amatör kümeye düştü bugün el ele verip yeniden hak ettiği yere getirmek için gayret edeceğiz. Biz kulübümüzün yanında ve her zaman emrindeyiz. Biz kulüp yöneticilerinin gayretini samimiyetini gördük bizede adım atmak kulübe sahip çıkmak kalıyor. İnanıyorumki kulübümüz layık olduğu yere çıkacaktır. Şampiyonluğu bize nasip etsin’’ dedi.

DARICA GB BİZİM DEĞERİMİZ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’da gecede yaptığı konuşmada,’’ Darıca G.B bizim değerimiz ne yazık ki arzu etmediğimiz yerdeyiz ama inanmış bir yönetim var. Sedat Başkan ve yönetimi kulübümüzü o eski parlak günlere yeniden kavuşturacağına inanıyorum. Belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşları ile iş dünyasının destekleri bizlerin de katkılarıyla hep birlikte bir üst lige çıkacağız.’’ Şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum