Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'nin yeni başkanı Sedat Türedi: Eski başarılı günlere geri döneceğiz!

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Sedat Türedi ve yeni yönetimi bugün basın mensuplarıyla buluştu. Başkan Türedi burada yaptığı açıklamada  zor bir dönem geçiren Darıca Gençlerbirliği’ni yönetim, taraftar ve herkesin desteği ile yeniden ayağa kaldıracaklarını 90 yıllık çınar kulübü eski başarılı günlere döndüreceklerinin sözünü verdi.

Darıca G.B'nin yeni başkanı Sedat Türedi: Eski başarılı günlere geri döneceğiz!
28 Ağustos 2024 - 14:11
Geçtiğimiz sezon küme düşen ve bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü A.Ş'nin yeni Başkanı Sedat Türedi, bugün kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi çalışma ve hedeflerini anlattı.Toplantıya Yönetim kurulu üyeleri Tayfur Erdinç, Güven Demirbaş ve Muhsin Toyga’nın yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Erol Arik, kulübün alt yapı sorumlularından İbrahim Erestin,  DARGET Başkanı Hasan Zengin, Çınaraltı Taraftar Grubu Lideri Orhan Atik katıldı.

ARTIK ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ
Yeni Başkan Sedat Türedi, spor tarihinde 90 yıllık geçmişi olan, şampiyonluklar yaşamış olan Darıca Gençlerbirliği’ni yeniden ayağa kaldırmak, geçmişteki günlerine döndürmek için çalışacaklarını ifade ederek; ‘'Yaşanan kötü günlere çok takılmıyoruz biz ileriye, yolumuza, işimize bakıyoruz. Borcumuzu harcımızı bilerek bu işe girdik. Hedefimiz hatasız, boynumuzu bükmeden yol almak, saha içinde başarıyı tribünlerde coşkuyu yaşamak yaşatmak.’’ dedi.
Geçmiş yönetimin artık kulüple hiçbir ilişkisinin kalmadığını yalnızca çok küçük bir hisse olduğunu vurgulayan Başkan Sedat Türedi, eski yöneticilerden hiçbirinin kulüpten içeri bir adım dahi atamayacaklarını ileri sürdü. Yönetim Kurulunun oluşturulması ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ettiklerini belirten Başkan Sedat Türedi açıklamasının devamında, ‘’Darıcalılar rahat olsunlar. Boynumuzu bükmeyecek oyuncularımızla doğru ekibimizle başarıya imza atacağız. Bunun için biraz sabır taraftar desteği istiyoruz.’’ şeklinde konuştu.

SABIR VE DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR
Darıca Gençlerbirliği'nin yeni Futbol Şube Sorumlusu Erol Arik ise yaptığı konuşmada ‘’Yeni teknik direktörümüz belli oldu. İlk çalışmayı bugün 18:00’de yapacağız. İçlerinde profesyonel liglerde oynamış çok sayıda futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Doğru yönetim, doğru idarecilik ile takımı hak ettiği yere çıkarmak şampiyon yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Biraz sabıra ve desteğe ihtiyacımız var. kaliteli 6-7 oyuncu ile görüşüyoruz. Biz şampiyonluk istiyoruz. Darıca Gençlerbirliği yeniden eski günlerine kavuşacak’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • darıcalı
    2 hafta önce
    tuzlaspor u sattılar beykoz a ellerine geçenle de bir macera aradılar buldular her gelen macera peşinde olan darıcama oldu