Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'de belirsizlik sürüyor!

2. Lig’e çıktığı gibi düşen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş.’de belirsizlik sürüyor. Başkan Arif Gülen’in gelecek sezona dair nasıl bir yol haritası çizeceği merakla bekleniyor. Bir yandan futbolculara ödenmeyi bekleyen mevcut borçlar, diğer yandan mali kriz ve transfer yasağı Gülen ve ekibine sıkıntılı bir tatil süreci yaşatacak.

Darıca G.B'de belirsizlik sürüyor!
08 Mayıs 2019 - 18:59
Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği 10 yıl sonra yükseldiği 2.Lig’de ekonomik krize kurban gitti ve küme düştü. 
4 Mayıs itibariyle tatile giren sarı-yeşilli takımda 22 kişilik kadroda yer alan futbolculardan sadece Emrah Cülen’in sözleşmesi sona ererken, kiralık olarak sarı-yeşilli formayı giyen Oktay Bala ve Mert Vurak da Başakşehir’e geri döndü.
Başkan Arif Gülen ilk olarak transfer yasağına karşı mevcut kadroyu korumak amacında. Bu doğrultuda Gülen ve ekibi, Tuncay Fındıkçı, Ahmet Kutluer, Ramazan Özcan ve Salih Seyis gibi takımın ağabey pozisyonundaki oyuncular ile yeni sezon için masaya oturacak. Fakat öncesinde bu sezondan kalan mevcut borçların futbolculara ödenmesi gerekiyor. 
Özellikle Darıcalı taraftarlar adı kulüple anıldığı günden bugüne kadar karşı durdukları Azeri iş adamanın ve birlikte göreve getirilen teknik direktörün akıbetinin ne olacağını merak ediyor. Sarı yeşilli taraftarlar, başkan Gülen’in yeni sezonda transfer yasağının kaldırılması hususunda izleyeceği yolu ve daha bir çok  soruların yanıt bulacağı bir basın toplantısını en kısa zamanda gerçekleştirmesini bekliyor.