Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca FYZoo'da Yaban Hayatı Hafta İçi %50 İndirim Fırsatıyla Keşfet !

Koruma altında 140’ın üzerinde hayvan ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda, hayvanlar aleminin en büyüleyici sakinlerini yakından keşfetmeye hazır mısınız? FYZoo, ziyaretçilerine hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunarken, hafta içi biletlerinde %50 indirim fırsatıyla ailece keyif dolu bir gün geçirmenizi sağlıyor!

Darıca FYZoo'da Yaban Hayatı Hafta İçi %50 İndirim Fırsatıyla Keşfet !
10 Eylül 2024 - 14:25 - Güncelleme: 12 Eylül 2024 - 13:30
Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, dünyanın dört bir yanından gelen 140’tan fazla hayvan türüne ev sahipliği yapıyor. Aslanlar, zürafalar, kaplanlar ve daha nice hayvanlar ile çocukların ve sizleri büyülü bir yolculuğa çıkmasına olanak tanıyor. FYZoo aynı zamanda doğanın dengesini koruma misyonuyla, nesli tükenmekte olan hayvanlar için koruma ve rehabilitasyon programları yürütüyor.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda 300’den fazla bitki türünü keşfetme fırsatı sunuluyor. Mevsimlere göre değişen manzaralar, rengarenk çiçekler ve endemik bitkilerle doğanın mucizelerine yakından tanıklık edebilirsiniz. Özellikle her mevsim farklı bir görsel şölen sunan bitki örtüsü, ziyaretçilere hem huzur dolu hem de öğretici bir atmosfer yaratıyor. Botanik Park’ta yapacağınız keşiflerle bitkilerin dünyasına adım atarken, doğal yaşamın büyüleyici detaylarını da öğrenebilirsiniz.

Hafta İçi %50 İndirim Fırsatını Kaçırmayın!
Ayrıca hafta içi indirim kampanyasıyla, Eylül ayı boyunca hafta içi yapacağınız ziyaretlerde giriş biletlerinde %50 indirim sizi bekliyor.. Bu özel fırsat ile doğayı ve hayvanları seven herkes FYZoo’nun kapılarını yarı fiyatına aralayabilir. Okul çıkışında çocuklarla keyifli bir gezintiye çıkabilir veya hafta içi bir gün kaçamak yaparak bu eşsiz dünyayı keşfedebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum