Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Fen Lisesi, yine ilçemize büyük bir gurur yaşattı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran tarihlerinde düzenlenen 2024-YKS sonuçları açıklandı. Darıca Fen Lisesi’nden 3 öğrenci, ülke genelinde ilk 1000 kişi içerisine girerek, ilçemize büyük bir başarı kazanırdı.

Darıca Fen Lisesi, yine ilçemize büyük bir gurur yaşattı!
16 Temmuz 2024 - 15:30
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları sabah erken saatlerde açıklandı. Darıca’nın başarılı okullarından olan Darıca Fen Lisesi’nden Önder Şahin Türkiye 224’cüsü, Ali Kemal Aydın Türkiye 488’incisi ve Meryem İrem Akbulut da Türkiye 581’incisi olarak ilçemize büyük bir başarı kazanırdı.
Darıca Fen Lisesi’nin başarılı ve tecrübeli müdürü Yakup Çelik yaptığı açıklamada ‘’Öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Onların başarılıları bizleri çok mutlu etti. Türkiye’de ilk 1000 öğrencinin arasında Darıca Fen Lisesi öğrencilerinin olması bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. Ayrıca Çınar Erbay, Derya Karadeniz, Elif Baklan ve Zeynep Sude Aslan da önemli derecelere girip bizleri onurlandırdılar. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum