Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, kampanyayı uzattı

Koruma altında 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yıldır faaliyet gösteren Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı (FYZoo), yıl sonuna özel sunduğu kampanyayı 15 Ocak tarihine kadar uzattı. Kampanya kapsamında 15 Ocak 2024 tarihine kadar parka gelen ziyaretçiler yüzde 50 indirime varan fırsatlardan yararlanabiliyor.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, kampanyayı uzattı
03 Ocak 2024 - 14:02

Faaliyete geçtiği 1993 yılından bu yana Türkiye’de doğal hayatı tanımanın en önemli merkezlerinden biri olan FYZoo, koruma altında olan 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile zengin botanik atmosferiyle eşsiz bir deneyim sunuyor. Otuz yıldır faaliyet gösteren FYZoo, 2023 yılının son günlerinde düzenlediği kampanyayı 15 Ocak tarihine kadar uzatma karar aldı.

Hem yetişkin hem de çocukların ilgisini çekecek doğa & tasarım atölyeleri, yakından tanıyalım sunumları ve yüz boyama etkinlikleri gibi birbirinden eğlenceli etkinliklere katılmak isteyen park ziyaretçileri, bir gün değil her gün park girişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatından faydalanabilecek.

15 Ocak tarihine kadar tüm biletlerde uygulanan yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sadece gişeden alınan biletlerde geçerli olacak.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-17.00 arası açık..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum