Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da yeni Hükümet Konağı'nın inşaat çalışmaları başladı

Bağlarbaşı Mahallesi Özbay Sokak’ta inşa edilecek olan yeni hükümet konağı alanında başlayan çalışmaları Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yerinde inceledi.

Darıca'da yeni Hükümet Konağı'nın inşaat çalışmaları başladı
05 Nisan 2023 - 13:38
Hükümet konağının yapım işi kapsamındaki işlerin yüzde 68,57’si inşaat işleri olarak belirlenirken yüzde 11,60’ı makine tesisatı, 10,88’i elektrik tesisatı, 7,74’ü peyzaj işleri, 1,21’i alt yapı işleri olarak açıklandı.

BIYIK; AĞAÇLAR KESİLMEYECEK BAŞKA YERE TAŞINACAK
Çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık şunları söyledi: “Hükümet Konağı yapacağımız alandayız. Burada öncelikle çalı-çırpı temizliği işlemlerimiz başladı. Hükümet Konağı’nın ihalesi yapıldı. Çok kısa bir zaman içerisinde yer teslimi yapacağız. Yer teslimi yapabilmek için de alanda temizlik ve burada bulunan zeytin ağaçlarını da deplase çalışması yapacağız. Bu ağaçların hiçbiri kesilemeyecek, bunu özellikle söyleyeyim ama ortada böyle çirkin bir bilgi kirliliği olmasın diye bu açıklamayı yapma gereği hissettik.  Bu ağaçlarımızı Büyükşehir Belediyemiz ile uygun bir alana taşıyacağız. Hükümet Konağı inşaatımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun'' dedi.




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum