Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da yapılacak olan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni bugün gerçekleştirildi

Darıca’da yarın başlayacak olan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası’nın açılış töreni bugün gerçekleştirildi. Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası'nın yapılacağı yarışmalar öncesi 35 takım ve 120 sporcu Darıca Sahili'nde buluştu.

Darıca'da yapılacak olan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni bugün gerçekleştirildi
19 Eylül 2024 - 22:49
Darıca Seyir Köşkü önünden bando takımı ile başlayan programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve sporcular katıldı.

BIYIK: ÇOK HEYECANLIYIZ!
Açılış töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da ilk kez böyle büyük bir organizasyon gerçekleştirdikleri için oldukça mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade ederek yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Başkan Bıyık ayrıca şampiyonanın Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi öncülüğünde gerçekleştiğini belirterek, 2 gün boyunca tutulan balıkların ihtiyaç sahiplerine verileceğinin de altını çizdi.

YARIN BAŞLIYOR
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen şampiyona yarın başlayacak. Sporcular, Darıca sahilinde zıpkınlarıyla balık avlayarak hem Türkiye şampiyonu olmak hem de Milli takıma seçilmek için ter dökecekler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum