Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da şehit yakını ve gaziler unutulmadı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında Kocaeli'nin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.

Darıca'da şehit yakını ve gaziler unutulmadı
21 Nisan 2022 - 12:09 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 - 17:26
Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcıları, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayı arifesinde il genelinde yapılan hane ziyaretlerine bugün de Darıca ve Derince ilçelerinde devam edildi.
 
Vali Yardımcısı Ali Ada, ilk ziyaretini Şehidimiz İhsan Şik ve Mustafa Genç’in emanetlerine gerçekleştirdi.
 
Darıca ve Derince ilçeleri ziyaretleri kapsamında Gazilerimiz Hasan Bağçivan, Yılmaz Çalış, Raif Alkan, Hayri Yıldız ve Recep Barış ile hanelerinde bir araya gelip, bir süre hasbihal ederek Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Vali Yardımcısı Ada: “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz için ne yapsak azdır.” diyerek Ramazanlarını tebrik etti.
 
Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten şehitlerimizin emanetleri ile gazilerimiz: “Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Valimiz Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.
 
Aileler Dinlendi, Talepler Yerinde İncelendi
 
Darıca ve Derince ilçelerimizde engelli, öksüz-yetim ve ihtiyaç sahibi 13 aileyi hanelerinde ziyaret eden, Vali Yardımcısı Ada, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi.
 
Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ada “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek, gereken ne varsa yapılacağını belirtip, Ramazanlarını tebrik etti.
 
Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ada, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum