Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da meclis gergin geçti!

Darıca Belediyesi Şubat ayı meclisi dün gerçekleştirildi. Mecliste Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri arasında çok sert bir tartışma çıktı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca Meclis Üyesi Şinasi Serdar’ın konuşmalarında üslup eksikliği olduğunu söyledi. Şinasi Serdar ise Afrika’daki kabilelerin Darıca Meclisi’nden daha iyi yönetildiğini ifade etti. Yaşanan tartışmada yüksek sesli ve sert ifadeler ise meclise gölge düşürdü.

Darıca'da meclis gergin geçti!
03 Şubat 2017 - 14:35
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve meclis üyeleri, meclis toplantısı öncesi geçtiğimiz sene vefat eden MHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Turgut Aktaş’ı anarak dua ettiler.  Meclis gündemine geçmeden önce CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Şinasi Serdar’ın meclise sunduğu önergeler sırasında meclis karıştı. Şinasi Serdar’ın Darıca’ya kültür sanat etkinlikleri için gelen isimlerin kaç para aldığını sorduğu sıralarda meclis gerginleşti.  
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Şinasi Serdar arasında yoğun bir tartışma yaşandı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca Meclis Üyesi Şinasi Serdar’ın konuşmalarında üslup eksikliği olduğunu söyledi. Şinasi Serdar ise Afrika’daki kabilelerin Darıca Meclisi’nden daha iyi yönetildiğini ifade etti. Daha sonra Başkan Karabacak, CHP’li Şinasi Serdar’a ‘doktora gidin’ derken, Şinasi Serdar da ‘önce siz gidin’ cevabını verdi. Daha sonra yine Serdar’ın verdiği bir önerge de tartışma daha da büyüdü.  Yüksek sesle bağrışmalar ve sert ifadeler, meclise gölge düşürdü. Daha sonra tartışmalara diğer CHP’li meclis üyeleri ve Ak Partili Meclis Üyeleri de dahil olunca Darıca meclis tarihinin en tartışmalı meclisi yaşandı. Darıca Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeleri daha sonra CHP grubunun önergelerini kabul etmediler. 
 
20 MİLYON TL DEĞİL 10 MİLYON TL BORÇLANMA OLACAK
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın geçtiğimiz aylarda meclisten istediği borçlanma yetkisinin miktarı 20 Milyon’dan 10 Milyon TL’ye düştü.  Şuan da  projeler için 10 Milyon TL’ye ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Karabacak, bu parayla Darıca’ya yatırım yapılacağını yineledi
 
SAHİLDEKİ TESİSLER EĞİTİM VE SPOR KULÜBÜ’NE
Darıca Belediyesi tarafından Darıca Yalı Mahallesi’nde bulunan tesislerin Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’ne verilmesi için meclisten Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a yetki verilmesi gündeme alındı. Gündem maddesi meclis üyelerinin oylaması ile kabul edildi.