Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Logardan kimyasal madde fışkırdı, polis, vidanjör sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Darıca'da,  bir vidanjör araç sürücüsü tarafından kaçak olarak logara dejarz edilen kimyasal madde bir kaç saat sonra sokağa ve özel bir okulun binasının içerisine taştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sular İdaresi ve İl Çevre Müdürlüğü ekipleri sudan  numune alırken, şikayet üzerine polis, vidanjör sürücüsünün peşine düştü

01 Kasım 2023 - 15:25 - Güncelleme: 01 Kasım 2023 - 15:57
Olay, dün sabah saatlerinde Pirirreis Mahallesi, Bağdat Caddesi, Berke Sokak üzerindeki bir logarın taşması sonucu meydana geldi.
Sabah erken saatlerde bir vidanjör aracının sürücüsü  logara kaçak boşaltım yaptı. Yaklaşık olarak 3 saat sonra döküm yapılan logardan fışkıran sular sokağa taşarak etrafa kimyevi koku saldı. Yol kenarındaki özel bir okulun bina içerisine kadar giren kimyasal karışımlı su nedeniyle öğrenciler zor anlar yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen sular idaresi yetkilileri ve Darıca  İlçe Çevre Müdürlüğü ekipleri sudan  numuneler alarak durumu polise bildirdi.
Darıca Belediyesi ve Sular İdaresi, çevrede temizlik yaparken, polis, kaçak döküm yapan vidanjör aracını yakalamak için çalışma başlattı.
Yetkililer, Darıca Balyanoz koyu’nda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait kollektöre ödeme yapmamak için bazı vurdumduymaz firmaların kimyasal atıkları kaçak olarak gelişi güzel yerlere dökmeye çalıştıklarını belirterek, bu konudaki önlemleri artırdıklarını söylediler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum