Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da koordinasyon toplantıları devam ediyor

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın ilçede kurum ve kuruşlar ile Sedaş, Telekom ve Palgaz kuruluşlarının tamamlanan projeler ile devam eden projeleri, Ulaşım, Altyapı ve Üst yapı konuları hakkında mahalle muhtarlarının da görüş ve taleplerinin değerlendirileceği koordinasyon toplantıları devam ediyor.

Darıca'da koordinasyon toplantıları devam ediyor
06 Ağustos 2024 - 16:18
Kaymakamlık binası etkinlik salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Akıner, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı, SEDAŞ Temsilcisi Yunus Emre Partat, PALGAZ Temsilcisi Tahir Çuhadaroğlu, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr Arif Emre, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Eser Çeper, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve temsilcileri ile muhtarların katıldı.

Toplantıda yapılan konuşmalarda ilçenin en büyük sorunu SEDAŞ kurumu ile ilgili şikayetler yer aldı. İlçedeki muhtarların büyük bir kısmı elektrik kesintileri, kesintiler yüzünden ticarethanelerde ve konutlarda elektrikli cihazların zarar gördüğünü ayrıca sokak aydınlatması sorunlarından vatandaşlardan büyük şikayetler geldiğini söylediler. Kaymakam Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta yıllardır devam eden ilçede yaşanan elektrik kesintisi yüzünden vatandaşların kendilerini aradığını söylediler. Kaymakam Kara SEDAŞ Temsilcisi Yunus Emre Partat’a bu konuyu defalarca dile getirmelerine karşın hala devam ettiğini bunun için SEDAŞ yöneticileriyle bir an önce bir araya geleceğini söyledi.

SEDAŞ Temsilcisi Yunus Emre Partat ise ilçede özellikle trafoları güç arttırımı, elektrik hatlarının yer altına alma, kapasite artırımı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. İlçe Koordinasyon toplantısında Türk Telekom, Ulaşım, halk otobüsleri yine en çok tartışılan konular arasında yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum