Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da faciadan kıl payı dönüldü!

Darıca’da yol virajını alamayan bir kamyon binaya girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Vinçle çekilen kamyon sonrası bölge sakinleri yolu bariyerlere kapatarak, yetkililerin bu soruna bir çare bulunmasını istedi. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da bir kamyonun aynı yolda aynı kazanın yaşandığı öğrenildi.

Darıca'da faciadan kıl payı dönüldü!
18 Ekim 2024 - 12:14
Darıca Yalı Mahallesi Çifteselviler Sokak üzerinde 34 BEC 37 plakalı kamyon sürücüsü rampa aşağıya inerken virajı alamadı. Bina ile yol arasında sıkışan kamyonu kurtarmak için kaza yerine bir vinç getirildi. Kamyon vinç ile girdiği evden çıkarılırken halat koptu ve kamyon binaya girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Bölgeye getirilen başka bir vinçle çekilen kamyon sonrası bölge sakinleri yolu bariyerlere kapatarak, yetkililerin bu soruna bir çare bulunmasını istedi.
Geçtiğimiz haftalarda da aynı yerde başka bir kamyonun kaza yaptığını ve artık bu duruma bir çare bulunması gerektiğini belirten bölge sakinleri, bu yolun kamyonlar tarafından kullanılmaması gerektiğini söylediler.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum