Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Dünya Şampiyonası hazırlığı!

Darıca, önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 2014 Dünya Pirat Şampiyonasının Darıca’da yapılması ise an meselesi. Bu şampiyonanın Darıca’da yapılacak olması ile birlikte binlerce insan Darıca’yı daha da yakından tanıyacak.

Darıca'da Dünya Şampiyonası hazırlığı!
16 Nisan 2013 - 08:05
 2014 Dünya Pirat Şampiyonasının Türkiye`de yapılmasının kesinleşmesinin ardından Bayramoğlu Yelken Kulübü yarışların Darıca’da yapılabilmesi için başvuruda bulunuldu. Şubat ayında, Türkiye Yelken Federasyonu As Başkanı Erman Çeliker ve TYF Pirat Sınıf Komitesi Başkanı Murat Suntay'ın katılımlarıyla, Hamburg`da Uluslararası Pirat Birliği (IPA) toplantısı gerçekleştirilmişti. 
 
ÇOK BEĞENDİLER!
Toplantıda alınan karar gereği Almanya ve İsviçre temsilcilerinden oluşan bir heyet geçtiğimiz günlerde Bayramoğlu’nda incelemelerde bulundu. Bayramoğlu’nu oldukça beğenen heyet, kulüp yetkilileri ile görüştü. 
Şampiyonaya ev sahipliği yapmak üzere başvuru yapmış olan kulüplerin yarış imkanları incelendikten sonra kararını verecek olan heyet, yüksek bir ihtimalle yarışları Darıca’da düzenleyecek.
 
BELEDİYELER TAM DESTEK VERİYOR
Bayramoğlu Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, heyete 2014 Dünya Pirat Şampiyonası`nın düzenlenmesi planlanan yerin yerleşim yerlerinin, yarış alanının, parkurun, konaklama imkanlarının, yarışlar öncesi ve sonrasında kafilelerin vakit geçirebileceği sosyal mekanların tanıtımını oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediyesi’de tam destek veriyor.